Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Абе турете му курот на Кришито,Галијани ни молел ни ќе моли за играчи,малиов 100 пати боље играч ќе испадне од него. Башка и помлад е.
Уште нека се официјализира денес и топ е Зимава топ. Освојуваме титула годинава !!!

Од кај ти е ова ?
Ја колку што знам 1 играч не смее да менува 2 тима во една сезона, односно да направи трансфер пример во Милан а потоа во друг клуб истата сезона, така да тој што го пишувал ова згрешил.
А Боатенг? во Џенова и после одма у Милан?

А Боатенг? во Џенова и после одма у Милан?
Не беше почната сезоната тогаш, и Интер така со Максвел направија, го донесоа па ради non eu пополнетите места го пратија во Емполи.
Последен пример за ова што го зборам ти е Констант, не беше изводливо во Јануари да премине во Милан или Интер, блокада имаш од Фифа за такви трансфери.

Страв од Пацини а ???? хууухух новиот Џилардињо,Бориело Тони :))

A новиов ќе игра ли со Катанија или Лацио? Појма неам кој е искрено.

Мене многу ми е страв од Пацини,посебно сега кога е аут три недели. :(

Пак си се враќаат работите на старо пак почнаа да фрлаат интер,и пак ќе биде залудно. :tv:

Абе еден страв од просек ко Пацини што да ти кажувам ...

Те сфативме бе брат и ние исто мислиме "многу јак" играч е.................ако се лажеме :icon_lol:

1.8 коефициентот за утре, вложувајте се што имате :)

Гансо е практично наш во Јуни!

http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=mk&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=it&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.milannews.it%2F%3Faction%3Dread%26idnotizia%3D44084

Утре треба да се почне со МвБ а не да се ризикува со Сократис и Јепес во одбрана, а Емануесон мислам дека ќе игра лев бек само ако губиме недај Боже па да бркаме резултат, прашање е до кога ќе го гледаме Антонини.

Страв од играч кој му бил на резерва на еден Џилардино ! :)

Ептен се испоплашив и ја да ти кажем ваке искрено :icon_lol:

Иначе Гансо ќе иде на лето у Интер, заедно со Кака и Бејл :pos:

Повикани за утре
Abbiati, Rome, Paleari (61), Antonini, Bonera, Ely (53), Jankulovski, Oddo, Papastathopulos, Thiago Silva, Yepes, Ambrosini, Calvano (54), Emanuelson, Merkel (52), Van Bommel, Cassano , Ibrahimovic, Oduamadi, Pato, Robinho.

Амброзини се враќа од повредените, Абате го нема во листата на повикани веројатно се работа за ситна повреда
Во тек е прес конференцијата на Алегри па да видимо што ќе каже за утрешниот состав

Antonio Cassano Is Not Milan's Greatest Transfer, Mino Raiola Is - Luciano Moggi

Паметно кажано :)

Oфицијално: Дидак Вила во МИЛАН до јуни 2015.... Се чека најтешкото, да ги помине медицинските прегледи:pos2: Чичо среди одлична работа во последниве два трансвер периоди... Милан на стари патеки во ново руво :salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom