Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Одлична игра секоја чест и резервиве се одлични тоа ме радува.
Одлично одигра Папа заедно со Јепес и Одо беа солидни во одбраната во средината Ван Бомел не се забележуваше многу но подаваше точно и зимаше топки тоа е важно,одлична игра на Меркел и Емануелсон да се надеваме Меркел нема да оди никаде на позајмица добива шанса од Алегри исто како и останатите играчи кој не играат доволно а денеска докажаа дека можат да ја победат Сампдорија тоа кај Анчелоти никогаш не го видовме да им даде шанса на младите или па на нови играчи се едни исти.Пато се враќа во форма ако игра вака ќе имаме одличен напад само да нема повреда ќе гази.

Со долгооо задоцнување честито победа и полуфинале :helou:
Читам дека сите изиграле топ, а тоа ме радува. За оцените кој како изиграл, не ме ни чуди дека антекурала има најниска оцена. Стандард си е тоа, за жал.
Ај некој ако можи нека клај хајлајт од мечот :) .
И да, добро му стои дресот на ван Бомел басиму суратот :)

Со долгооо задоцнување честито победа и полуфинале :helou:
Читам дека сите изиграле топ, а тоа ме радува. За оцените кој како изиграл, не ме ни чуди дека антекурала има најниска оцена. Стандард си е тоа, за жал.
Ај некој ако можи нека клај хајлајт од мечот :) .
И да, добро му стои дресот на ван Бомел басиму суратот :)

^ Тиагито асистенција, Емануелсон ништо не можи да го застани :)
А за голот што го примивме, поголема грешка има Антонини тука отколку гркот бидејќи тој игра лев бек и треба прво тој да покрие а тој си гледа од работ на 16никот како се врти во круг гркот и не оди да му поможи.

Абе гарант иде нов лев бек до крајов на неделава. Со Анти(е)-талентов више не се може.
Нека ни е честито полуфинале. Одамна се немаме пласирано толку далеку во купот. Ако не грешам од 2003 кога и го освоивме последен пат. Не би требало да имаат проблеми да се пласираат во финале ако се продолжи со ваква игра. Палермо не се наивен противник но во двомеч скоро сигурно ги поминуваме.
Прво полувреме изигравме одлично а второ онолку колку да се донесе натпреварот до крај. Емануелсон и Ван Бомел изиграа добро со оглед на фактот дека едниот е 3 дена а другиов дојде вчера во тимот. Додај го и Силва и се гледа фактот дека со ваква средина успеавме да ја победиме Сампдорија без некои потешкотии.
Мило ми е за Пато што даде 2 гола ќе му ја кренат самодовербата. Меркел исто беше добар денеска посебно прво полувреме а од кога ја прокоцка ситуацијата еден на еден со голманот малку се изгуби но при крајот се врати со неколку добри потези.

Конечно сватив што му беше филмот на Алегри со играњето на Бонера до пред некој натпревар. За да биде Калчово поинтересно за гледање и разликата на табелата да е мала за да изгледа неизвесно. Сега дојде она фамозно доста смо се зајебавали и гистави Јепес и Сократис :vozbud:

"Very busy these days? We hope to be until tomorrow ..." said Adriano Galliani after Milan-Sampdoria,

Најверојатно спрема нешто Галијани за денес, или деновиве. Сеуште не бил затворен зимскиот трансфер маркет. Да се надеваме дека ќе изненади со нешто добро :), иако мислам дека ако воопшто склучи договор со некој играч, тоа ќе биде за во Јуни.

Ќе донесе лев бек до 31-ви Галијани само прашање е кој?

Како и да е едно е сигурно,ќе биде еден од овие

Росело Дидак(22)
Јуто Нагамото(24)
Доменико Кришито(24)
Хозе Енрике(24)

Сите овие бекови имаат две заеднички работи..............подобри се од Антонини и можат да играат Л.Ш. :back:

ХАХАХАХАХАХАХАХ

ФАН КЛУБ НА АЦ МИЛАН: Излегува Робињо Влегува Цассано!!
18 hours ago

:pos: :pos2: :facepalm:

Абе Лукас Пиазон
ови од фан клуб го поврзуваја со Милан а мислам дека денес стана нов играч на Јувентус

^ и јас така прочитав. Викаат новиот кака..ама изглеа веќе го земале Јуве.

Да да велеа новиот Кака
И сега бев кај овој лукас на фан пејџо
и сите велеа добредојде во јуве

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom