Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ај честито нека ви е вБомел, сега може да се каже дека сте меѓу најдобрите тимови во светот.:)
Клупата ја направивте подобра од првиот тим. :icon_cool

jas ne znam sto gledat lucete loso vo van bomel jas kako neutralen vo ovoj razgovor gledam pozitivno ne moze kapiten na 4 kraten sampion 4 pati sampion na evropa ikrac koj igral vo mozebi najdobrata ekipa vo ova decenia barca da e los ma daj. . . . .. . .

Ај честито нека ви е вБомел, сега може да се каже дека сте меѓу најдобрите тимови во светот.:)
Клупата ја направивте подобра од првиот тим. :icon_cool

Ќе ја играме клупата прва постава у тој случај :) btw фала за убавите зборови али почекај и Кришито да дое :)

Повикани за утре
Abbiati, Di Fabio, Roma, Abate, Antonini, Ely (n.53), Jankulovski, Oddo, Papastathopoulos, Thiago Silva, Yepes, Calvano (n.54), Emanuelson (n.28), Merkel, Van Bommel (n.4), Cassano, Ibrahimovic, Oduamadi, Pato, Robinho.

Giocatori indisponibili: Amelia, Bonera, Nesta, Zambrotta, Ambrosini, Boateng, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Strasser, Inzaghi.

Инаку со среќа нека му е и на Ван Бомел
Бомел ќе носи 4ка на дресот, Емануелсон 28ка

килерски тандем ке имате средина Гатузо вБомел омГ не би посакал да бидам во кожата на противнички фудбалер ...:pos2:

Повикани за утре
Abbiati, Di Fabio, Roma, Abate, Antonini, Ely (n.53), Jankulovski, Oddo, Papastathopoulos, Thiago Silva, Yepes, Calvano (n.54), Emanuelson (n.28), Merkel, Van Bommel (n.4), Cassano, Ibrahimovic, Oduamadi, Pato, Robinho.

Giocatori indisponibili: Amelia, Bonera, Nesta, Zambrotta, Ambrosini, Boateng, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Strasser, Inzaghi.

Инаку со среќа нека му е и на Ван Бомел
Бомел ќе носи 4ка на дресот, Емануелсон 28ка
:ija: цела средина indisponibili...
Емануелсон средина ќе игра сигурно :/ пак ли антонини лево? овој Ely шо играт?
edit: новиот тиаго силва бе http://www.rossoneriblog.com/rodrigo-ely-is-officially-a-milan-player/

:ija: цела средина indisponibili...
Емануелсон средина ќе игра сигурно :/ пак ли антонини лево? овој Ely шо играт?
edit: новиот тиаго силва бе http://www.rossoneriblog.com/rodrigo-ely-is-officially-a-milan-player/

Леле леле со Albertazzi каква иднина имаме у одбрана :) А за срединава неам коментар, кога ќе играат заедно Гатузо и Ван Бомел у позадина нека иде посмртни марш за овие другиве :D

Ајде за убоо нека е, честито Ван Бомел... холанѓаниве напраеја тројка набрзина =))
Ќе биде од корист и тоа како, особено сеа кога буквално цел среден ред ние позади аут линијата...

и мора да ги пофалим Галијани и Берлускони, пошто не памтим Милан да биле толку активни со трансфериве... Ибрахимович, Робињо, Боатенг, Јепес, Монтолего, Сократис, Амелија, Касано, Емануелсен и Ван Бомел... 10 играчи од кој 3 во зимскиов преоден рок, мора ова да им се памти!

За утре (мое мислење):
------------------Рома--------------------
Одо------Сократис---Јепес-------Марек--
---Абате----Ван Бомел----Емануелсон----
-----------Меркел/Робињо---------------
-------Пато----------Касано/Ибра-------

--- надополнето ---

мора да ги пофалим Галијани и Берлускони, пошто не памтим Милан да биле толку активни со трансфериве... Ибрахимович, Робињо, Боатенг, Јепес, Монтолего, Сократис, Амелија, Касано, Емануелсен и Ван Бомел... 10 играчи од кој 3 во зимскиов преоден рок, мора ова да им се памти!
:cuc:

За утре (мое мислење):
------------------Рома--------------------
Одо------Сократис---Јепес-------Марек--
---Абате----Ван Бомел----Емануелсон----
-----------Меркел/Робињо---------------
-------Пато----------Касано/Ибра-------

Марек еј! човеков жив ли е... мора да влезе, туга ме фати за него :)

^ Абе брат Ибра сите ќе ги тепа таму ко што глеам...ич к не му чуе ,као босс им се понаша :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom