Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Кога му кажале на Галијани дека Уомо ди мерда го сакал Гансо во Каса ди Мерда овој им одговорил "Уште не сум бил на одмор у Бразил" :)

И денеска неговиот агент изјавил дека Милан е во пол позиција и дека договор може да биде склучен уште сега во Јануар, а Гансо да дојде у Јуни !

Следи уште една рудна преговори за Кришито денеска !

Емануелсон стартува утре со Самп, Тиаго повторно во средината поради многуте повреди !

Ван Бомел побарал да му се дозволи да иде уМилан и во Баерн сабајле објавиле дека капитенот е продаден, така да чекајте го вечер или утре сабајле на медицински !

Кога му кажале на Галијани дека Уомо ди мерда го сакал Гансо во Каса ди Мерда овој им одговорил "Уште не сум бил на одмор у Бразил" :)

И денеска неговиот агент изјавил дека Милан е во пол позиција и дека договор може да биде склучен уште сега во Јануар, а Гансо да дојде у Јуни !

Следи уште една рудна преговори за Кришито денеска !

Поактивни сме и од летниов трансфер период :pos:

Иначе од мене има лајк и за Кришито и за Гансо,поиште сум за првиов зимава многу ни треба.

--- надополнето ---

Bayern formalizes the transfer of Van Bommel.
The official website of Bayern Monaco, announces the transfer to AC Milan by Mark Van Bommel. He expects the release of 'AC Milan.

Тоа што е на 6 месеци е добра работа, се гледа дека е земен само да закрпи средината до крај на сезонава после тоа правац ПСВ :)

Искусен играч кој може да покрива во средина во ситуација кога сме оптоварени со повреди. Играч кој е донесен за без пари да покрие до крај на сезона и не е толку лошо. Муабетите дека ќе внесе нервоза во соблекувалната оставете им ги на некој друг од надвор. Истите муабети беа и за Ибра и за Робињо и за Касано. Страв ме фаќа да не се повампири Ван Бомел и да се покаже ептен добро па нашиве да му понудат да остане и за другата сезона. Ај уште една недела до истекот на преодниот рок доволно е да се комплетира тимот со еден лев бек

хахаха

Инаку денеска му е роденден на Робињо нека му е среќен и повеќе голови во иднина.

Монтелонго сме го пратиле во Болоња ајде може таму ке му го видиме суратот :)

Ај со среќа нека ни е старецов.... За на клупа е ОК ама во 1 тим нејќам да го видам :smir:

Ај со среќа нека ни е старецов.... За на клупа е ОК ама во 1 тим нејќам да го видам :smir:
Боље Ван Бомел да игра во среден ред отколку Фламини,веруј! Ме нервира Фламини више..Колку што верував дека ќе го биде,толку се разочарувам коа го гледам како се понаша на терен!

Галијани е кралот на трансфер пазарот,мајке ми! :) Само појше пари од Берлускони да има и замислите какви чуда може да направи! :) Одлична работа заврши со Ван Бомел и со Емануелсон! Ван Бомел ни носи огромно искуство во среден ред,земен е за без пари,земен е само на 6 месеци и добар е да се користи за одмарање на другите затоа што не може да игра во ЛШ..За Емануелсон исто..Сигурно е земен за мали пари,важи за добар талент и потенцијал и верувам дека ќе се снајде одлично во Милан! Ако успее Галијани во јануарскиов преоден рок да го земе и Кришито..Не знам!! :) Треба да му се клањаат сите,само тој го може ова! :) Ибра-Робињо-Касано-Емануелсон-Ван Бомел - Сите беа страшни оерации и потези!
Секоја чест вујче Фестер,уште долго да ни живееш и праиш вакви страшни ствари со трансфериве!

^ Мене ми е да не им го фати местото на Меркел или Страсер....

На која позиција е најдобар овој Гансо? Веднаш позади нападачите?

Најакото е тоа дека утре Емануелсон и Ван Бомел во купов против Сампдорија ќе играат ,така изјавил Алегри 90 посто се во прв тим :) Oд 17 и 30 играме ќе има на МТВ или на Sportklub којзнае нека пише.

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=43802

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom