- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Ги жалам ваквите како тебе ...Со здравје да си го служите Ѕверот :smir:
Ги жалам ваквите како тебе ...Со здравје да си го служите Ѕверот :smir:
Ќе ја играме клупата прва постава у тој случај btw фала за убавите зборови али почекај и Кришито да доеАј честито нека ви е вБомел, сега може да се каже дека сте меѓу најдобрите тимови во светот.
Клупата ја направивте подобра од првиот тим. :icon_cool
Батали го бе...ич не се замарај со вакви .
:ija: цела средина indisponibili...Повикани за утре
Abbiati, Di Fabio, Roma, Abate, Antonini, Ely (n.53), Jankulovski, Oddo, Papastathopoulos, Thiago Silva, Yepes, Calvano (n.54), Emanuelson (n.28), Merkel, Van Bommel (n.4), Cassano, Ibrahimovic, Oduamadi, Pato, Robinho.
Giocatori indisponibili: Amelia, Bonera, Nesta, Zambrotta, Ambrosini, Boateng, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Strasser, Inzaghi.
Инаку со среќа нека му е и на Ван Бомел
Бомел ќе носи 4ка на дресот, Емануелсон 28ка
Леле леле со Albertazzi каква иднина имаме у одбрана А за срединава неам коментар, кога ќе играат заедно Гатузо и Ван Бомел у позадина нека иде посмртни марш за овие другиве:ija: цела средина indisponibili...
Емануелсон средина ќе игра сигурно :/ пак ли антонини лево? овој Ely шо играт?
edit: новиот тиаго силва бе http://www.rossoneriblog.com/rodrigo-ely-is-officially-a-milan-player/
мора да ги пофалим Галијани и Берлускони, пошто не памтим Милан да биле толку активни со трансфериве... Ибрахимович, Робињо, Боатенг, Јепес, Монтолего, Сократис, Амелија, Касано, Емануелсен и Ван Бомел... 10 играчи од кој 3 во зимскиов преоден рок, мора ова да им се памти!
Марек еј! човеков жив ли е... мора да влезе, туга ме фати за негоЗа утре (мое мислење):
------------------Рома--------------------
Одо------Сократис---Јепес-------Марек--
---Абате----Ван Бомел----Емануелсон----
-----------Меркел/Робињо---------------
-------Пато----------Касано/Ибра-------