Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.316
Кога му кажале на Галијани дека Уомо ди мерда го сакал Гансо во Каса ди Мерда овој им одговорил "Уште не сум бил на одмор у Бразил" :)

И денеска неговиот агент изјавил дека Милан е во пол позиција и дека договор може да биде склучен уште сега во Јануар, а Гансо да дојде у Јуни !

Следи уште една рудна преговори за Кришито денеска !

Емануелсон стартува утре со Самп, Тиаго повторно во средината поради многуте повреди !

Ван Бомел побарал да му се дозволи да иде уМилан и во Баерн сабајле објавиле дека капитенот е продаден, така да чекајте го вечер или утре сабајле на медицински !

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Кога му кажале на Галијани дека Уомо ди мерда го сакал Гансо во Каса ди Мерда овој им одговорил "Уште не сум бил на одмор у Бразил" :)

И денеска неговиот агент изјавил дека Милан е во пол позиција и дека договор може да биде склучен уште сега во Јануар, а Гансо да дојде у Јуни !

Следи уште една рудна преговори за Кришито денеска !
Поактивни сме и од летниов трансфер период :pos:

Иначе од мене има лајк и за Кришито и за Гансо,поиште сум за првиов зимава многу ни треба.

--- надополнето ---

Bayern formalizes the transfer of Van Bommel.
The official website of Bayern Monaco, announces the transfer to AC Milan by Mark Van Bommel. He expects the release of 'AC Milan.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Тоа што е на 6 месеци е добра работа, се гледа дека е земен само да закрпи средината до крај на сезонава после тоа правац ПСВ :)

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Искусен играч кој може да покрива во средина во ситуација кога сме оптоварени со повреди. Играч кој е донесен за без пари да покрие до крај на сезона и не е толку лошо. Муабетите дека ќе внесе нервоза во соблекувалната оставете им ги на некој друг од надвор. Истите муабети беа и за Ибра и за Робињо и за Касано. Страв ме фаќа да не се повампири Ван Бомел и да се покаже ептен добро па нашиве да му понудат да остане и за другата сезона. Ај уште една недела до истекот на преодниот рок доволно е да се комплетира тимот со еден лев бек

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
хахаха

Инаку денеска му е роденден на Робињо нека му е среќен и повеќе голови во иднина.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Монтелонго сме го пратиле во Болоња ајде може таму ке му го видиме суратот :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ај со среќа нека ни е старецов.... За на клупа е ОК ама во 1 тим нејќам да го видам :smir:

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.164
Поени од реакции
12.956
Со здравје да си го служите Ѕверот :smir:

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Ај со среќа нека ни е старецов.... За на клупа е ОК ама во 1 тим нејќам да го видам :smir:
Боље Ван Бомел да игра во среден ред отколку Фламини,веруј! Ме нервира Фламини више..Колку што верував дека ќе го биде,толку се разочарувам коа го гледам како се понаша на терен!

Галијани е кралот на трансфер пазарот,мајке ми! :) Само појше пари од Берлускони да има и замислите какви чуда може да направи! :) Одлична работа заврши со Ван Бомел и со Емануелсон! Ван Бомел ни носи огромно искуство во среден ред,земен е за без пари,земен е само на 6 месеци и добар е да се користи за одмарање на другите затоа што не може да игра во ЛШ..За Емануелсон исто..Сигурно е земен за мали пари,важи за добар талент и потенцијал и верувам дека ќе се снајде одлично во Милан! Ако успее Галијани во јануарскиов преоден рок да го земе и Кришито..Не знам!! :) Треба да му се клањаат сите,само тој го може ова! :) Ибра-Робињо-Касано-Емануелсон-Ван Бомел - Сите беа страшни оерации и потези!
Секоја чест вујче Фестер,уште долго да ни живееш и праиш вакви страшни ствари со трансфериве!

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
^ Мене ми е да не им го фати местото на Меркел или Страсер....

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.212
Поени од реакции
14.482

На која позиција е најдобар овој Гансо? Веднаш позади нападачите?

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Најакото е тоа дека утре Емануелсон и Ван Бомел во купов против Сампдорија ќе играат ,така изјавил Алегри 90 посто се во прв тим :) Oд 17 и 30 играме ќе има на МТВ или на Sportklub којзнае нека пише.

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=43802

Kajgana Shop

На врв Bottom