Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
^

Овој пола саат би издржал у калчото пред да го повредат бе ! :)

Иначе добар играч но чим сонот му е на Ноу Камп да игра кој го ебе, ќе си го земеме Лацари :pos: !

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
aa добар играч кажа ахаха Лазари стварно ако го земеме од волкав избор што може да ги купат они за нај чурукот се фаќаат..
Утре пак играме вечерен термин од 20:45 ќе има пренос нормално :)

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
According to the newspaper De Telegraaf, Emanuelson is already a Milan player. The Rossoneri have reached an agreement with the player (remember, due to expire with Ajax), which should arrive in Milan in June. Ariedo Braida, however, with his son's agent Mino Raiola Cantamessa and is in the Netherlands to deal with the immediate transfer of the Lancers, maybe pay a small fee.
од гугл транслејт е ова па може малку шугаво да изгледа ама се разбира воглавно. 99% Емануаелсон ќе пристигне во Милан, само не се знае дали во јануари или јуни. Пред пола час стигнало и потврда од играчот дека нема шанси да ја одбие понудата од Милан, но би сакал бар до јуни да остане во Ајакс.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
од гугл транслејт е ова па може малку шугаво да изгледа ама се разбира воглавно. 99% Емануаелсон ќе пристигне во Милан, само не се знае дали во јануари или јуни. Пред пола час стигнало и потврда од играчот дека нема шанси да ја одбие понудата од Милан, но би сакал бар до јуни да остане во Ајакс.
Го неам гледано многу играчов,а и не му обрнував внимание додека игравме со Ајакс.

Што карактеристики има? Повеќе офанзивен е така?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.800
Поени од реакции
49.849
Гоtова е за Емануелсон. Рекол следново... “Очигледно сакав да останам во АЈАКС и да ја освојам титулата годинава, ама понуда од Милан не се одбива’’
Доаѓа со ситна оштета оти договорот му е пред истек....

Антонини likes седење на клупа со другарите <3

Иначе се работи за поофанзивен бек, често игра и крило често и не е баш тоа што ни треба..... ама па Антонини е баш тоа што не ни треба..

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
цела лева страна може да ја игра, од лев бек до лево крило... Значи природно му доаѓа офанзивен бек. Како и да е познат е по дриблингот и брзината па би требало добро засилување да биде. Само нека доаѓа, да не испадне нешто сосем трето :).

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Гоtова е за Емануелсон. Рекол следново... “Очигледно сакав да останам во АЈАКС и да ја освојам титулата годинава, ама понуда од Милан не се одбива’’
Доаѓа со ситна оштета оти договорот му е пред истек....

Антонини likes седење на клупа со другарите <3

Иначе се работи за поофанзивен бек, често игра и крило често и не е баш тоа што ни треба..... ама па Антонини е баш тоа што не ни треба..
ПЕЈО,ОВА ОФИЦИЈАЛНО Е ИЛИ ...

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Пирло се враќа за 1 недела,ја би му дал шанса на Меркел во Сериа А да видиме како ке изигра.

Emanuelson primarily plays as a left midfielder because of his weak defending abilities.
Ваљда не е полош од Антонини во дефанзива :)

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Има ли интерес за некаков состанок во врска со вебот? Пиша Форза малку погоре, кажете кој како може

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Ни најмалце не треба да се потценува Чезена...ја потценивме и минатиот пат па видовме што ни се случи...а и Интер не пројде баш лесно со нив... :smir: Тиаго и Неста да бидат во одбрана ќе бидеме многу посигурни...треба брз гол да се даде на старт

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Циганов што ке го земеме ако не му дадат до знаење дека ова не е циркус и ладење кур,сме го јаделе дебело.у ајакс има премногу слобода и прави што сака .од толку курчење секоја утакмица скоро праи саглам грешка

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Ке учи Емануелсон една година дефанзива па тек следната сезона ке го играме :)

Kajgana Shop

На врв Bottom