Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
аххахаха не би било лошо ако се знае дека вчера Јепес изигра одлично а за купов против Сампдориа ако сакаме ќе ги тепаме сигурен сум незнам дали оваа година го бркаме купот последниве години ич не се замараат одма одпаѓавме

btw дома ли играме со Сампдориа или во гости пошто двете играа дома на предходниве дуели..

Со самдорија играме на гости,Нема да има реванш во 1/4 колку што знам реванши има во 1/2 финале само.

Ете излезе и официјална вест за Пирло, ништо не е страшно ќе се врати за неколку дена на целосен тренинг

Со Пирло не е ништо сериозно се очекува за 2-3 дена !

Аман бе уште не го научивте овја !

Да беше ова преклани ќе му поверуев ама сезонава никако .

Нели Ибра не требаше да дојде пошто барал преголема плата, нели Робињо не дојде заш Сити бараше 25 мил ( а го даде за 17), нели пред 2 месеци немаше Милан средства да го потпише Касано ! :tv:

Нареднава недела доаѓа еден од овие двајца 1000 %

Нареднава недела доаѓа еден од овие двајца 1000 %

и Сампдорија и Џенова периодов купија бек. Најверојатно се подготвени да преговараат за Кришито односно Циглер

Ќе го купат Циглер бе,се гледа од авион класично Галијани понашање во секој поглед,од негирање до "кога е гага и солта е блага" методот. :)

Недела,19:00 во Ајриш Паб,сите кој сакаат да дојдат и да видат како ке изгледа вебот и да помогнат нека се нацртаат таму.

Галијани лаже ко и секад,ќе дое лев бек мислам.

Нешо откопав на нетов, се збори дека сме понудиле 9милјончиња за Schmelzer од Борусија Дортмунд... Го иам 2-3пати глеано и ми оставил добар впечаток малиов

Само да не почне ова да го плеша по кафиќи :icon_lol:
Не бе рано му е,кај 30-та 31-ва година веќе споулавуваат ги пука носталгија бразилциве и сакаат да се вратат дома,некои велат дека до тогш собрале добра пара па им е скурчено да играат. :icon_lol:

Пато мора да живне малце на терен,мртво ми делува некако последниве 2 утакмици,сакам да распука во Недела.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom