Skype - down?

• Креатор на темата Креатор на темата 123456
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И мене брат. Дали забележа дека кучињата почнале да возат коли? Еве сликав едно кај 12 саат:
dog-driving-car-0808-lg-86831827.jpg

Стварно чудни работи почнаа да се случуваат....

Остај то јебига.... Јас сеа си помислив дека за малце Абдулај ќе го убиеше Полат кога го насочи ласерот кон него :nesum: :violent1::pop::angel1:

Остај то јебига.... Јас сеа си помислив дека за малце Абдулај ќе го убиеше Полат кога го насочи ласерот кон него :nesum: :violent1::pop::angel1:

А бе остај го Абдулај, дали виде на една мачка ко и се собраа дестина глувци? Пуздер ја напраја. Со боксирачи со шипки, а бе у пм.
Светов полуде. Чудни работи се случуваат.

А и не знам дали знајш, ама и нешто не е во ред со Скајпот.

А бе остај го Абдулај, дали виде на една мачка ко и се собраа дестина глувци? Пуздер ја напраја. Со боксирачи со шипки, а бе у пм.
Светов полуде. Чудни работи се случуваат.

А и не знам дали знајш, ама и нешто не е во ред со Скајпот.

Абе возиме со другарми со колата и Полицијата пушта палка и не застанува ама среќа тој другарми немаше пиено и без проблеми не пуштија , ама Се нешто мислам дека со Скајпот не чини работава - незнам ама се нешто то ми се врти во умот.

Абе возиме со другарми со колата и Полицијата пушта палка и не застанува ама среќа тој другарми немаше пиено и без проблеми не пуштија , ама Се нешто мислам дека со Скајпот не чини работава - незнам ама се нешто то ми се врти во умот.

Најчудно ми беше кога излезе тој слепецот и ги поеба сите со сачмарка и после то се застрела едно десетина пати в тиква. Изгледа многу ги гледал филмојте, сериски самоубиец и смртоносниот поглед на слепиот Индијанец.
А бе да те прашам нешто, Скајпо ти чини? Кај мене никако да се логира....

Трипаше кај мене скајпов изминатиов период, постојано ми стигаа пораки од пред некој ден, па и недела.

Денес ми се гасеше 3 пати и мислев некој баг е, а еве го сега се уклучи ама нема никој онлајн.

Јас сум баксузот изгледа, задниве 2 недели почнав да го користам поинтензивно и еве што се случува :)

Не чекајте вечерва скајп, а ако дојде ќе биде само за чет. Видео повици, конференции поправката ќе трае повеќе денови.

Јас го исклучив, сега мирно спијте оваа вечер. Ќе го пуштиме утре.

And they say Microsoft sucks... ова не го очекував од Skype, msn никад немал волку долго проблеми.
А баш пред некој ден се стаив на скајп и одма багови.

Дечко, со месенџерот секојдневно имаат луѓе проблеми. Дали е анти-вирус, дали е тоа, дали е оноа. Скајпот последен пат паднал 2007ма година... 3 години без престан, не е лошо.

Кога видов дека одеднаш ми ги снема сите контакти, си викам не е можно сите да ми се скарале одеднаш. :)

Ќе се оправи кај и да е.

Дечко, со месенџерот секојдневно имаат луѓе проблеми. Дали е анти-вирус, дали е тоа, дали е оноа. Скајпот последен пат паднал 2007ма година... 3 години без престан, не е лошо.
Дечко, проблемите со месинџерот се 99% PEBKAC. + Такви проблеми се НЕСПОРЕДЛИВИ со неколку часовен down time.

Следете го ОВДЕ на Твитер статусот на Скајп, ама изгледа кај и да е се ќе се врати во нормала за брзо време според нив, ама уште немаат кажано што е проблемот - како да кријат....дали се работи за некој напад на мрежата на скајп????

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom