Ѓорѓе Балашевиќ во арената Борис Трајковски - 12.02.2011

• Креатор на темата Креатор на темата simoncence
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој сака да оди само на филмот или купил карта само за концерт, па случајно да не сака да оди и на филмот? Мене не ми одговара да одам на филмот пошто тој ден сум трета смена на работа. Ако сака некој ќе му ја дадам картата ќе ми ја плати разликата од 300 ден, и нека оди место мене на филмот :)

Anyone :icon_conf

^
Ова со втор концерт да не се нешто грешка да не мислат за филмот ?

Тоа за камерите ок ама ова со двата концерти стварно е нејасно. Од каде сега тоа? И ако “второто“ е филм нели треба во кино да е или....?

Тоа за камерите ок ама ова со двата концерти стварно е нејасно. Од каде сега тоа? И ако “второто“ е филм нели треба во кино да е или....?

Мене уште не ми е јасно зошто беа забранети фото апарати? Глупости, претресуваа на влезот како дрога да ќе внесе некој, ташните на девојките ги отвараа. Демек некој ако слика ќе ги продава фотографиите или што е работава, стварно не можам да сфатам :toe:
Other than that, концертот беше супер :music3:

Никогаш не помислив дека Miholjsko leto и Poslednja nevesta ќе успеам да ги чујам на вчерашниот концерт.

Освестувачките моменти дури сега доаѓаат. :icon_lol:

--- надополнето ---

И дечкото што го доби саатот исто така! :)

Да. И тој! :)

Легенда немам зборови!Прв пат го гледам во живо и е многу поразличен од клиповите на јутуб,стар дедо ама сепак најдобар!

Уметник!!!

Не почна како што очекував и не ми испеа некои песни врежани у срце! Ама сепак беше најдобро,таква енергија,такви зборови и такви текстови нема никој! Како да знаеше дека нема да бидам скроз задоволен без мојата биографска(од збор до збор) ''Прва љубав''.

Најмоќна песна и најдобра изведба на Приказната за Васи што некогаш сум ја чул.

Одлази циркус очекувано последна испеана и замина како легенда од бината со силен стоечки аплауз каква легенда!!!! :)

И знам дека после овој концерт Pricace deca o svetlima arene....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom