Ѓорѓе Балашевиќ во арената Борис Трајковски - 12.02.2011

• Креатор на темата Креатор на темата simoncence
  • Време на започнување Време на започнување
Го поштуем човеков ептен, па и покрај книгите што му ги читав таман ми се уклопи, башка и гага карта абе мераци

Ако стигнам идам и јас, вреди човекот да му се иде на концерт у секој случај.

Има некој купено карта засега?
И кај се продаваат поточно?
Глупо е ги чекам другариве да се натокмат да купиме заедно карти затоа што се нумерирани седиштава, а ко шо гледам нив не им се брзат, немет тие фобија од то дека картите может да се продает. Ќе испаднит накрај сам да одам.

Има некој купено карта засега?
И кај се продаваат поточно?
Глупо е ги чекам другариве да се натокмат да купиме заедно карти затоа што се нумерирани седиштава, а ко шо гледам нив не им се брзат, немет тие фобија од то дека картите может да се продает. Ќе испаднит накрај сам да одам.

Југотон имаат, Розе Веро 2, Рамстор и имаше плус други што не ги заприметив. Во Борис сеуште немаат карти, ми рекоа после 20 ќе имало на билетара оти рано било. :)

Седиштата се нумерирани зошто концертот ќе траел 4 саати, така го презентираат објаснувањето. :)

Сум била неколку пати на концертите негови во универзална кога ги правеше, немам зборови онака баш ко театарска претстава е, и песните немаат заборав и џорџе е еден од живите легенди од екс ју просторите, ептен си го почитувам, јесен стиже дуњо моја ... рингишпил, неки нови клинци... знате причу .....

Vasa: Vidi... U nekog se zaljubiš, ali ne dospeš da ga voliš... Posebno kad si mlad...
Nikola: Zaljubiš se... Ali ga ne voliš? Zar to nije... Isto?
Vasa: Ne znam... Meni nije... Zaljubiš se jer... Je to tebi potrebno... A voliš... Jer je to potrebno nekom drugom... Ne misliš? Jedno je kad čeznes za nekim ko je daleko... A drugo kad čeznes za nekim ko je kraj tebe... Tek onda je to....

Balašević (Film i knjiga ''Kao rani mraz'')

Како што е редот да испадне најдобро ќе земам карта и за филмов. Конечно утре ќе биде во мои раце. :zlo:

Дали некој сака да оди само на филмот или купил карта само за концерт, па случајно да не сака да оди и на филмот? Мене не ми одговара да одам на филмот пошто тој ден сум трета смена на работа. Ако сака некој ќе му ја дадам картата ќе ми ја плати разликата од 300 ден, и нека оди место мене на филмот :)

Ујее зедов карта ама нумерирани се... некој за берење пред одење има? :)

јас вчера купив карта.
и ми рекоа дека карти само за концертот имало само за стоење.
тие со седење само за концерт биле продадени :)

ама како и да е,ако треба и на глава ќе стојам 4 саати :)
ова го сонувам од коа сум роден.

Поздрав до сите фанови на Џоле :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom