moni <3 real
ти никад нема да влезеш.
- Член од
- 27 јуни 2009
- Мислења
- 1.466
- Поени од реакции
- 667
Некао се зголемува бројот на фанови на Реал или да ... ??? ![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
Се е психа .
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
Се е психа .
Не се согласувам докторе... и да е точна и реална (и да не е фејк некаков од Марка), почесен претседател на клуб не смее да пишува во најважниот период нешто вакво.Мене колумната ми е 100% точна и реална, нема на што да му приговорам сите реченици се ТОЧНИ. Тоа е тоа. На секој вистински навивач на Реал, и нерешена против Барса е рамна на пораз.
Но целта ги оправдува средствата, на оваа барса која во една секунда од 60метри од нашиот гол може да ја донесе топката до 5метри до гол,со брза отсечна, прецизна игра, после таков пораз мора вака да се изигра. Исклучоци секогаш мора да има. Може ова ќе им даде мотив на нашите .)
Човекот учи додека е жив......:pos2:^ Му кажале дека е убаво, дека јак е филингот па зашто да не проба...ништо страшно .
и така е при крај со животот барем да не му биде криво ...
+Некао се зголемува бројот на фанови на Реал или да ... ???
Се е психа .
Многу ти е јако имево+
Некако се зголемува и бројот на "навивачи" на фарса во фан клубот на Реал Мадрид, или да ?!?!
Се е психа. И копмлекс![]()
со copy - paste му е пишувано на човекот, не очекувал дека такво ќе испадниМногу ти е јако имево![]()
со copy - paste му е пишувано на човекот, не очекувал дека такво ќе испадни![]()
па уште првпат кога ти го видов никот, знаев дека е тоа ... ај на 10ти септември ќе можеш повторно да го промениш, дотогаш поноси го вакаЖално но вистинито![]()
На почетокот неќев да се логирам на форум заради тоа, многу ме нервираше, но се навикнав некако, сега не му обрнувам ни внимание. Се надевам дека не ви пречи ни васпа уште првпат кога ти го видов никот, знаев дека е тоа ... ај на 10ти септември ќе можеш повторно да го промениш, дотогаш поноси го вака![]()