Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2::pos2:
nikoj ne znae koj mirisa na zemjahttp://www.facebook.com/photo.php?f...8602234772.275730.96686264772&type=1&comments
Старово ептен почнало да сере, убаво имаат пишано подолу во коментар наместо да ја подржи екипата што конечно направи нешто повеќе против Барселона он им се сере на бодот што го освоија. Не личи на некој што е почесен претседател да дава вакви изјави. Се надевам само нема Мурињо и играчите да му обрнат внимание на стариов, на крај краева и така веќе мириса на земја.
mislam deka si edinstveniot od site tuka navivaci na real sto kaza najrealno i najdobroМене колумната ми е 100% точна и реална, нема на што да му приговорам сите реченици се ТОЧНИ. Тоа е тоа. На секој вистински навивач на Реал, и нерешена против Барса е рамна на пораз.
Но целта ги оправдува средствата, на оваа барса која во една секунда од 60метри од нашиот гол може да ја донесе топката до 5метри до гол,со брза отсечна, прецизна игра, после таков пораз мора вака да се изигра. Исклучоци секогаш мора да има. Може ова ќе им даде мотив на нашите .)