Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
луѓе мене ми е лошо,адреналинот ми качен на 100,морам да кажам дека сме многу посигурни од лани да не не подречам и сум задоволен од играта,очекувам кака да влезе во второ и браво за мур како ја поставил тактикава во прво е добро.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Според формацијата, добро е. Пепе е клучниот играч, само да не го испровоцираат педериве па да го фатат будалите...

МНОООГУ ни штети нам тоа што Роналдо не се враќа назад. Приметете колку Ди Мариа се враќа кон Марсело, или пак видете у Барса како Виља се враќа назад кога Рамос ја има топката у противничка половина.

Едино што треба да прават Карваљо и Албиол е да држат добра линија за офсајд, оти знаеме/гледаме каква е играта на Барса...

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
И Роналдо бе,како не ја прими убо таја топката шо му ја даде Марсело...излегвеше 1 на 1...Ди Марија незнам чоеков старно,треа да поработит на стопирање на топка малку.....

B

Beck's

Гостин
луѓе мене ми е лошо,адреналинот ми качен на 100,мора да кажам дека сме многу посигурни од лани да не не подречам и сум задоволен од играта,очекувам кака да влезе во второ и браво за мур како ја поставил тактикава во прво е добро.
iskreno kazi sto vide zadovolitelno kaj svojot tim osven 11 dusi u odbrana,samo radi Mourinho vaka se ponasate,poso znam deka vi nedostasuva napagacki i ubav fudbal so nekogas go neguvavte

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
iskreno kazi sto vide zadovolitelno kaj svojot tim osven 11 dusi u odbrana,samo radi Mourinho vaka se ponasate,poso znam deka vi nedostasuva napagacki i ubav fudbal so nekogas go neguvavte
исто ко што ти не си видел убаво у играта на Реал, така и ја не глеам ама НИШТО убаво у играта на Барса... бесконечни додавања е убав фудбал само за вас...

и да, вашата игра не е ни блиску до дефиницја за напаѓачки фудбал...

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Чоек и ја сакам да влезе Озил иако и со овој состав(со Кедира,Чаби и ПЕпе) во средина имавме 3 добри шанси за гол,но недозволиво е тоа.Замисли наместо Пепе да играше Озил сега.Некогаш едноствано немора да значи дека ако играш подефанзивно дека не играш убаво.А и од Барса освен тие пасовите досадни ништо не видовме.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Колку шанси имавте....2
Колку шанси имавме...2
Сте запнале со то игрет дефанзивно ко Алмерија...Тое против зааконско,против правила на фудбал....?НЕ......епа ондак најдите начин да го пробушите букнерот...аку најдете,секоја ви чест....Ако не,бод си е бод...а пак аку примите гол....а не дадете ни еден..наздравје нека ви е.То е то..просто ко грав...зошто јас знам шо ќе се десит аку се отворит Мурињо..а исто така и ти :helou::smir:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
исто ко што ти не си видел убаво у играта на Реал, така и ја не глеам ама НИШТО убаво у играта на Барса... бесконечни додавања е убав фудбал само за вас...
Друже, кој вика дека Барса игра убав фудбал?
Јбг, лоша утакмица, еден гол ќе реши.

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
Чоек и ја сакам да влезе Озил иако и со овој состав(со Кедира,Чаби и ПЕпе) во средина имавме 3 добри шанси за гол,но недозволиво е тоа.Замисли наместо Пепе да играше Озил сега.Некогаш едноствано немора да значи дека ако играш подефанзивно дека не играш убаво.А и од Барса освен тие пасовите досадни ништо не видовме.
a pa od real se skapavme gledanje 11 dusi na svojata polovina i probuvaat kontri da pravat kako oni da imaat +8 boda jas da sum kako barca 4e si igram krotko so dodavanja i ce odam na nereseno...

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
e ova sakav da go citam,do kaj stigavte a takvi ne se vistinskite navivaci na Real,kad tad ke se isvirkuva Mou od publikata,ama kazav od tie vistinskite
ти ќе ми кажеш што е навивач на РЕАЛ МАДРИД?Тоа сигурно не,затоа што јас живеам за Реал Мадрид.

B

Beck's

Гостин
pa ne moze da vidis dobra igra koga eden tim se brani celo vreme aj sea ne se glupirajte,neyse idam sea,ajt se nadevam na edna golema 2 pa ke se citkame podocna :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Каталонци ај ебете се...губиме??? НЕ. Ајт гитла маафакас. :back:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Друже, кој вика дека Барса игра убав фудбал?
Јбг, лоша утакмица, еден гол ќе реши.
Ваљда вие, ја сигурно не викам. :)

e ova sakav da go citam,do kaj stigavte a takvi ne se vistinskite navivaci na Real,kad tad ke se isvirkuva Mou od publikata,ama kazav od tie vistinskite
Да да, сигурно, еве види како се исвиркува Мурињо...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom