луѓе мене ми е лошо,адреналинот ми качен на 100,морам да кажам дека сме многу посигурни од лани да не не подречам и сум задоволен од играта,очекувам кака да влезе во второ и браво за мур како ја поставил тактикава во прво е добро.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
луѓе мене ми е лошо,адреналинот ми качен на 100,мора да кажам дека сме многу посигурни од лани да не не подречам и сум задоволен од играта,очекувам кака да влезе во второ и браво за мур како ја поставил тактикава во прво е добро.
тоа е тоа што лани ве исфрли од ЛШ.iskreno kazi sto vide zadovolitelno kaj svojot tim osven 11 dusi u odbrana,samo radi Mourinho vaka se ponasate,poso znam deka vi nedostasuva napagacki i ubav fudbal so nekogas go neguvavte
iskreno kazi sto vide zadovolitelno kaj svojot tim osven 11 dusi u odbrana,samo radi Mourinho vaka se ponasate,poso znam deka vi nedostasuva napagacki i ubav fudbal so nekogas go neguvavte
Чоек и ја сакам да влезе Озил иако и со овој состав(со Кедира,Чаби и ПЕпе) во средина имавме 3 добри шанси за гол,но недозволиво е тоа.Замисли наместо Пепе да играше Озил сега.Некогаш едноствано немора да значи дека ако играш подефанзивно дека не играш убаво.А и од Барса освен тие пасовите досадни ништо не видовме.iskreno kazi sto vide zadovolitelno kaj svojot tim osven 11 dusi u odbrana,samo radi Mourinho vaka se ponasate,poso znam deka vi nedostasuva napagacki i ubav fudbal so nekogas go neguvavte
тоа е тоа што лани ве исфрли од ЛШ.
Колку шанси имавте....2iskreno kazi sto vide zadovolitelno kaj svojot tim osven 11 dusi u odbrana,samo radi Mourinho vaka se ponasate,poso znam deka vi nedostasuva napagacki i ubav fudbal so nekogas go neguvavte
Друже, кој вика дека Барса игра убав фудбал?исто ко што ти не си видел убаво у играта на Реал, така и ја не глеам ама НИШТО убаво у играта на Барса... бесконечни додавања е убав фудбал само за вас...
Чоек и ја сакам да влезе Озил иако и со овој состав(со Кедира,Чаби и ПЕпе) во средина имавме 3 добри шанси за гол,но недозволиво е тоа.Замисли наместо Пепе да играше Озил сега.Некогаш едноствано немора да значи дека ако играш подефанзивно дека не играш убаво.А и од Барса освен тие пасовите досадни ништо не видовме.
ти ќе ми кажеш што е навивач на РЕАЛ МАДРИД?Тоа сигурно не,затоа што јас живеам за Реал Мадрид.e ova sakav da go citam,do kaj stigavte a takvi ne se vistinskite navivaci na Real,kad tad ke se isvirkuva Mou od publikata,ama kazav od tie vistinskite
Друже, кој вика дека Барса игра убав фудбал?
Јбг, лоша утакмица, еден гол ќе реши.
e ova sakav da go citam,do kaj stigavte a takvi ne se vistinskite navivaci na Real,kad tad ke se isvirkuva Mou od publikata,ama kazav od tie vistinskite