Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
мислам Рамос и Ласс се под закана... али не сум сигурен...

2011-04-15training25.gif

играат к*рот со Леон... :icon_lol:
љољ ова мурињо ги пуштил за релаксација да наместо плејстејшн да играте,леон заебавајте го:pos2:

--- надополнето ---

Нели истите жолти картони важат и за купот, имаме некој под закана?
абе тоа во англиско мислам дека е,не во шпанско

Мене Албиол ме плаши и тоа многу.
И мене, Гарај требаше, ама му го има меракот Мурињо, а овој ме разочарува секој натпревар е ко да е искључен од светот, не знае шо се дешав.

Не бе како може исти за во куп?
Истите важат.

Со среќа вечерва момци, се надевам на победа и конечно да ги сопрете 'другарчињава од друга планета', мај ес.

2011-04-15training25.gif

играат к*рот со Леон... :icon_lol:
Ова ти се вика, начекај овца па стрижи:pos2:

--- надополнето ---

И мене, Гарај требаше, ама му го има меракот Мурињо, а овој ме разочарува секој натпревар е ко да е искључен од светот, не знае шо се дешав.

Јас исто би му давал шанса пред Алибол ама Мурињо незнам што го играл цело време овој. Поголем паничар од Албиол не постои на светов ама Мурињо сака такви кои не комплицираат позади туку одма рогај ја во аут.:icon_lol:

Ако играе пепе среден ред , ќе му каже на чави чие е лојзето чие е гројзето :D

Пепе има специјална мисија, Чави.

ај ќе речам дека верувам во оваа тактика на мур,иако никогаш досега не ја играл.

Casillas; Ramos, Albiol, Carvalho, Arbeloa; Pepe, Xabi Alonso, Khedira; Cristiano, Di María, Benzema.

тоа е тоа... :)

Албиол вечерва или ќе се испосерит максимално..или ќе ја изиграт утакмицата на кариерата..немат др...!

Зашто мислам дека Албиол е најголемата утка у целиов наизглед сигурен состав...

Мадридисти јас се одјавувам со надеж за одлична игра(не толку за победа бидејќи реално ла лига е изгубена),што и да се случи останете џентелмени какви што сте и не потпаѓајте на провокации и бидете горди што навиваме и што сме верни на најголемиот и најдобриот клуб на светот.
!!!ХАЛА МАДРИД!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom