Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се уште ништо не е готово не се радувајте предвреме! :)

Шала на страна подобро од ова неможеше со непримен гол и со 4 гола позитива патуваме во Англија 99% сме во полуфинале, сега ќе следи вистински пекол најверојатно ќе играме со Барса во полуфинале,купот во Шпанија финале и дома на Бернабе :tv:

Нека ни е честито, очекував многу потежок и понеизвесен меч но Тотенхем не покажа ништо незнам дали беше Крауч причина или нешто друго а не ме ни интересира битно си победивме поштено 4-0 :)

Што е разликата мегу ИНТЕР и курва ? - Ниедна курва на светот не го прима за 45 секунди, а ИНТЕР да, Но што е ПОГОЛЕМА разлика меѓу ИНТЕР и курва ? - Ни најефтината курва не го прима 5 пати во иста вечер , а ИНТЕР да...
Не дека се смеев......ама да кажам дека се почна со реметот! :)

За ова...малце... :)

Да брат, сфатив, затоа пишав "Малце" ... сепак, крај краева, фан си на Реал. :)

quattro :D Честито победа ... Марсело, Адебајор ... ѕверови! Hala Madrid

Уф.. живеам за такви моменти коа ќе си посакаш желба на полувреме, и ѕверот ти ја исполнува!!!

angel+di+maria+real+madrid.jpg

Одбраната беше одлична, Карваљо ни е најдобриот стопер откога знам за Реал (освен Иеро). Чаби моментално е најдобриот DM во светот, како само го разигрува тимот, трча, колку топки зима, апсолутни никогаш не влева во филмови (како Роналдо), му се восхитувам.

Ди Мариа намерно не го критикував после натпреварот со Хихон, знаев дека ќе ме демантира вечерва, тоа и го направи, спектакуларен гол, заслужени овации кога го напушташе теренот. Роналдо малку претеруваше со шутевите, но стварно беше сјаен, секоја акција идеше преку него, стави ја тука и повредата што ја имаше, одличен. Озил го немаше во прво полувреме, во второ ја доби онаа целосна слобода по излегувањето на Ди Мариа, не дека одигра кој знае колку добро, но задоволи.

Од Адебајор ни најмалку не ме изненадија головите, затоа што секогаш бил добар во големи натпревари (и во Арсенал и во Сити), но тоа негово движење, борба, тие пасови кон останатите играчи, одличен !

После овој натпревар единствена желба за понатаму ми е само да не не пратат повреди.

За крај, мал оф топик, да ви посакам добра ноќ со песничево:

:tv:

Никој бе не го коментира пасот на Кака до Роналдо. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom