- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.593
- Поени од реакции
- 14.407
Се заебаваш нели ?сетете се дека лани ја одигра можеби најдобрата партија со Лион. Озил може денес да добие 15 минути
Се заебаваш нели ?сетете се дека лани ја одигра можеби најдобрата партија со Лион. Озил може денес да добие 15 минути
Малце самоСе заебаваш нели ?
Кака најдобра утакмица со Барса на ноу камп, таа со Лион во Мадрид и една со Атлетико беше подобар. Зашто да се заебавам?Се заебаваш нели ?
Со Барса и Атлетико да, али со Лион не знам што виде добро, освен што трчаше 70 или не знам колку минути. Ништо посебно не направи, ќе ја земе топката ќе дојде до 16 метри и таму се губеше.. Катастрофа беше за мене.Кака најдобра утакмица со Барса на ноу камп, таа со Лион во Мадрид и една со Атлетико беше подобар. Зашто да се заебавам?
Тапа ник.^ ^ Се согласувам со комуњарот над мене
Ok Роџер!Тапа ник.
Ова е се, само не политичка тема. Ако имаш било какви фрустрации, не ги лечи на другите членови.^ ^ Се согласувам со комуњарот над мене
каква реплика му даде...тапа ник
Друже се зезаме бе.Ова е се, само не политичка тема. Ако имаш било какви фрустрации, не ги лечи на другите членови.
каква реплика му даде...тапа ник
:baeh:Ова е се, само не политичка тема. Ако имаш било какви фрустрации, не ги лечи на другите членови.
Ти многу сериозно го сфати бе, гледаш све е заебанцијаОва е се, само не политичка тема. Ако имаш било какви фрустрации, не ги лечи на другите членови.