A
apidrone
Гостин
Не ми се допаѓаат такви квалификации, се друго е во ред.Ти многу сериозно го сфати бе, гледаш све е заебанција
Не ми се допаѓаат такви квалификации, се друго е во ред.Ти многу сериозно го сфати бе, гледаш све е заебанција
Уште едно а1 фанче ова Кога лисјата паѓаат фан!Само смирено...и ти Дретицо не се фурај многу многу...зашо пази ја фацана на Тончи, може очи да те запечат.
Уште Гуркуф, Пјанич и Бастош да не играаЛисандро Лопез нема да игра во вторник.
нц нц нц,лига на шампиони ќе освојуваат а се плашат од Пијанич и БастошУште Гуркуф, Пјанич и Бастош да не играа
Бољи да се плашат него ли да ги потценат као и порано.нц нц нц,лига на шампиони ќе освојуваат а се плашат од Пијанич и Бастош
Најдобар одговор од кога сум на форум во фан клубовБољи да се плашат него ли да ги потценат као и порано.
убаво кажано,реал и против алмерија и против осасуна киксна затоа што ги потценијаБољи да се плашат него ли да ги потценат као и порано.
Мурињо ги пратеше на натпреварот со Сент Етиен,така да немајте галје,има смислено милион тактики како да ги поминеме.Бољи да се плашат него ли да ги потценат као и порано.
Јас ќе бидам задоволен и би сакал да заврши во Франција нерешено за на Бернабе да можам да славам E сеа што ќе пука 2ка тоа е другоМурињо ги пратеше на натпреварот со Сент Етиен,така да немајте галје,има смислено милион тактики како да ги поминеме.
Тц......само со победа во Лион сме 100 % сигурни понатака.Аку е нерешено таму,на Бернабе1 случаен гол,и 90 минути катанаџо,па ела играј:kesa:Јас ќе бидам задоволен и би сакал да заврши во Франција нерешено за на Бернабе да можам да славам E сеа што ќе пука 2ка тоа е друго
Е ајде де, жива глупост најдобар ник има Чоста ко ГоЧе е сеаШо напрајвте бе сите никови сменавте сега не знајме кој е кој.