Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
КОлку и да се најавува дека е тешка утакмица..јас мислам дека едно 3,4-0 за нас ќе е ! :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Утакмицава ја добиваме па што сака нека се деси. Мислам дека редно е вкупен резултат во наша полза над 10 да е. :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
^ Ај уште некој нека го стави ова... :icon_lol:

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Adan,Ramos,Pepe,Garay,Arbeloa,Khedira,Gago,Pedro Leon,Granero,Canales y Benzema

Не ја сваќам потребата да се игра со Рамос, Пепе, и посебно Бензема ко да сака Мур намерно да се повреди за да му купат уште еден напаѓач
Неможел Мората да изигра една цела утакмица... жими тасе неможе, драпање муда што би се рекло, коа можат копиљаците од барселона да играат дури ЛШ можат и нашиве во еден помочан куп ама инает е инает

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Бар нека се повреди Бензема... шо. Тогаш мора да купат напаѓач па што сака нека биде. Иначе ке не даваат на оваа СпортКлуб ? Ај ако може некој да провери и да ми каже каде можам да ја проверувам целата програма на СпортКлуб зашо телетекс нема изглеа. Фала.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
Бар нека се повреди Бензема... шо. Тогаш мора да купат напаѓач па што сака нека биде. Иначе ке не даваат на оваа СпортКлуб ? Ај ако може некој да провери и да ми каже каде можам да ја проверувам целата програма на СпортКлуб зашо телетекс нема изглеа. Фала.
Ќе не даваат на плусот.

http://www.sportklub.info/pregled-programa.php

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Сега за сега со Патетико играме четврт-финале.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom