- Член од
- 30 август 2009
- Мислења
- 203
- Поени од реакции
- 14
opopop za malce ke padnese
Само за Атлетик не сум сигурен ........Иначе за останативе,да.И тоа ми беше поентата,мора да се надеваме на кикс на Барса пред ел класико,па да победиме на ел класико..т.е. немат потреба од математики,потребно е да победиме на сите мечеви до крај!Тепаме вечер.... 0-3.
Ако е таков распоредот последните 7 кола. Тоа значи дека мораме како првопласирани да влеземе во послдните 7 кола за да се надеваме на титула.
http://sport.mnogoo.mk/mk/articles/Fudbal/nie-sme-real-madrid-povik-i-ve-nosime-bez-pasoshЧиво интервју беше... не се сеќавам, знам имаше нешо го опишуваше она како е да си дел од Бернабе. Како секој човек е задолжен за се, сите си ја знаат својата работа. Нешто у тој стил беше, многу пофалби имаше али не се сеќавам од кој точно играч беше, најверојатно некој од новодојдениве. Ај некој ако се сеќава нека го постави повторно....
То бе сине, за ова зеленко имаш.
тренинг 06.01.11.... кој кажа дека ќе одмараат? Може да не играш, ама не може и да не поминеш 90 минути на Valdebeas тренирајќи..... денес тренираа оние кои не се повикани за денешниот натпревар, т.е. Casillas, Marcelo, Albiol, Diarra, Xabi, Cristiano и Ozil и Isaac, Carvajal и Goni од Castilla.....
... натпреварот се состоеше од шутеви кон гол со лева, па со десна нога, се разбира Casillas и Isaac се обидоа да бранат, најуспешни во овој дел беа Xabi и Marcelo..... и на крај изиграа мини натпреварче, екипа 1: Marcelo, Cristiano, Ozil и Goni, а екипа 2: Xabi, Diarra, albiol, Di María и Carvajal......
--- надополнето ---
Агентот и Лас денес се видени на Бернабе. Станувало збор за статусот на Лас во тимот. Изразил најверојатно незадоволство и желба да замине во Манчестер....
е тоа е необично за Марсело,заслужува аватар од мене100% го забава Ди Мариа нешто
Некој го имаше постирано ,мислам,ама аку.....ова е мајсторија!
На тренинг пред два дена.