Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Овој Парехо што ни постигна гол наш е? Мислам, од нашата школа?
Да!

Слаба игра на одбранава (освен Марсело), и на Ласс, пак покажува неконстантност... Парехо како ги направи мајмуни, секоја чест!

А ова со Бензема стварно не е во ред веќе... дури и другиве играчи почнаа да се нервираат со него.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Спијав до сега,гледам 1-2....за играта нема да прокоментирам бидејќи ги изгледав последните две минути,очекувам уште некој гол во мрежата на Гетафе и подобра игра на Реал.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.491
Гетафе игра подобро, нема никаква желба кај нашите. После 0 - 2 се опуштија и мислеа дека натпреварот е решен, ни треба еден брз гол во второ полувреме за да се смири напнатоста.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Лас некоја грешка имаше, Рамос некое неточно додавање, Арбелоа неколку фаули направи и Албиол со некоја грешка, но и некоја добра интервенција. Контрите функционираат одлично, но против ваков противник мораме целосна доминација да имаме. Контрите се одлични, но нашиот најдобар напаѓач игра кааатастрофално. Катастрофално ! Подобро нека влезе Кака место Каримов и Роналдо нека оди шпиц, а Кака и Озил да ги менуваат често позициите. Друг спас не гледам, знам само дека телево неможам да го гледам.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Не се нервирај Шурикен сеа ќе изненади Бенз:smir: јас сум единствен што верувам во телето во фан клубов:pos2::)

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Лас некоја грешка имаше, Рамос некое неточно додавање, Арбелоа неколку фаули направи и Албиол со некоја грешка, но и некоја добра интервенција. Контрите функционираат одлично, но против ваков противник мораме целосна доминација да имаме. Контрите се одлични, но нашиот најдобар напаѓач игра кааатастрофално. Катастрофално ! Подобро нека влезе Кака место Каримов и Роналдо нека оди шпиц, а Кака и Озил да ги менуваат често позициите. Друг спас не гледам, знам само дека телево неможам да го гледам.
Да му го удриме ножот...ем месо,ем немат да постојт појке!:)

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Не се отрезнети сеуште од Новогодишната еуфорија.....Којзнае што се имаат испиено!

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Не се нервирај Шурикен сеа ќе изненади Бенз:smir: јас сум единствен што верувам во телето во фан клубов:pos2::)
Шо да изненади, ова е изненадување за него. Ова е најдоброто од него.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Шо да изненади, ова е изненадување за него. Ова е најдоброто од него.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.491
Абе шо само Бензема ви е во тастатурата па да пишувате нонстоп за него бе, дека е катастрофа катастрофа е, ама и другите не се поарни ништо од него, па мајка му стара кога дојде еден Гетафе да има 60% посед на топка, сигурно не е проблемот само во Бензема.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
А да се преименит ЛАЛИГА во ЛАКОПА.....Бензема најдобар стрелец ќе е:tv:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.491
Еве го Бензема пак асистенција, и прееска исто вака имаше кога од тешка ситуација испрати топка кон Роналдо а овој не го пратеше, иначе ќе имаше празен гол. Ама џабе е додека не почне да погодува..

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
У вакви ситуации и порано не грешел, арно ама вакви ситуации настануваат само вака, по грешка на одбраната...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom