Моменти на...

R

reactive89

Гостин
Ako sum neso tazen ili nervozen, moze samo edna licnos da me raspolozi a toa e devojkata koja vo toj moment e so mene, a poso ja neam sea... taka da sum malku onakov... ali se e rabota do vremeto taka.... inace toa e prvata moznost, druga moznost da zememe od denes slucka, me razveseli mnogu toa so stanav CICKO, yeeeeee yeeeeeeee yeeeeeeeeeeeey, ama pak opadnav malku oti imase pa druga pricina so me natazi malku, ne e povrzano nisto so vnucko.... inace opsto muzika, drustvo i vremeto... toa...

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Ми се случуваат вакви ситни задоволства доста често, ама некој глупав марфиев закон, после секое задоволство, нешто што ќе го расипе впечатокот од задоволството и ќе ме извади од петици, а и обратно. Нешто као „после дождот- сонце“... :)

Банално е да ги набројувам сите моменти што ми причинувале/причинуваат задоволство затоа што се бескрајно многу, секој ден по некој нов.

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Najbolje osekjaj mi e koga ke napravam nekoj drug da se osekja ubavo. Me ispunuva:)

Lost Angel

Машко сум, конечно.
Член од
28 јуни 2007
Мислења
417
Поени од реакции
21
Ах... Во последно време ги има многу... Со моите родители (како што стареат се пофини), со другарките надокнадувам за изгубените моменти, со една прекрасна личност со која секој момент поминат со истата е вистинско задоволство и мојата душа е исполнета...

KohlBass

Dechak iz vode
Член од
1 јуни 2006
Мислења
1.485
Поени од реакции
36
Ах... Во последно време ги има многу... Со моите родители (како што стареат се пофини), со другарките надокнадувам за изгубените моменти, со една прекрасна личност со која секој момент поминат со истата е вистинско задоволство и мојата душа е исполнета...
Couldn`t have said it better myslef. :)

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
Сум имал такви моменти,премногу прости за да се расипе нешто и премногу исполнети за да фали нешто,ретко кога вакви комплетни моменти,ама во тоа е убавината.Некад во самотија и некад у друштво на некого.

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
Да имам и тоа почесто скоро секој ден.Искрено!

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Има вакви моменти. најчесто траат кратко. вреди да се живее за нив.

Член од
6 јуни 2006
Мислења
280
Поени од реакции
5
Искрено во последно време ама баш ич немам вакви моменти, се е тапа околу мене освен тоа што благодарна сум на моите што ме створиле и вечно ќе бидам благодарна. А што се однесува до тоа да имам некои топ моменти исполнети со задоволство и уживање...ееее одмна не сум осетила такво нешто, можда е до мене можда до другите ама...тоа е...биче боље.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
деновиве све добро ми се одвива за чудо...има многу моменти на радост кои ги споделувам со моите најблиски но секако и моментите на моите блсики уште повеке ме исполнуваат

Slatka mala

*** unique ***
Член од
10 јули 2007
Мислења
652
Поени од реакции
2
Ги има таквите моменти, да. И тоа најчесто нема никаква причина за така исполнето да се чувствуваш, задоволно, или па ако веќе ја има причината е некоја многу мала работа. Барем кај мене е така.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Во последно време се мислам дали сонот е директно задолжен за тоа. Се будам често, по претходниот ден катастрофален... наспан, свеж и задоволен. Среќен до бескрај. И обратно. Од прекрасен ден, следниот од станување е “фуј“. Што би рекле, станувам на лева нога.

Можеби моменталното задоволство е само производ на нашата потсвест. Ако научиме да го конторилираме, што и не е толку тешко (простите луѓе многу полесно им успева, бидејќи не “разглабаат“ триста чуда во глава), би биле сигурно многу почесто задоволни со себе.

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Momenti na zadovolstvo,sreka i ispolnetost imam koga toa sto ke go zamislam ke mi se ostvari,pukam od sreka....istoto cuvstvo go imam koga sum vo drusvo so prijatelite (onie pravite) i koga rucam so tatko mi,majka mi i brat mi:)

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Кога сакам да ги гушнам мама и тато...кога добивам желба да им се јавам на другарките и да им кажам дека ги сакам,кога пеам,кога готвам и ми испаѓаат убаво јадењата:je:

Kajgana Shop

На врв Bottom