Моменти на...

• Креатор на темата Креатор на темата VeGaS
  • Време на започнување Време на започнување
задоволство...при секој успех...во било што...ама највише у спортот, уффф ама ги сакам асовите :)

Има, не се многу чести али ги има

Таквите моменти ме одржуваат во живот.Без истите би била пропадната,падната во депресија,затворена во самата себе...
И кога не ми е денот погоден,се трудам барем дел од него да извојам и да си го направам момент на задоволство и мир во душата,зашто секогаш има барем едно нешто кое ќе може да ми го причини тоа...

Гледам овие моменти да се почести зашто без нив мене денот ми е пропаднат. Ако не се насмеам барем еднаш во денот јас го заборавам дека бил. Се радувам на малите ствари, на оние ситници кои ме исполнуваат во целост. Не барам премногу и задоволна сум од она шт го имам и моментите ми се прекраси и чести. Ги сакам моментите кога сум заедно со семејството, или пак прошетките со кучето во природа, или пак муабет со другарките. Доволна е една прегратка, еден гест, еден бакнеж да се чувствуваш исполнето, само да знаеш се тоа да го цениш.:helou:

...koga se 4ustvuvam ispolneto...naj4esto od nesto ubvao sto mi se slu4ilo...ako sum si pominal super so drugarite...ako sme otkrile site zaedno novi morlani vrednosti/sme se smeele do besvest...i sli4ni raboti...Nemav prilika da uzivam vo tie raboti mnogu (porano),a sega...llele sa zanesov na forumov...a fizika treba da ucam BBBBBBBBBBRRRRRRRRRRRRR

Има не се жалам...понекогаш ако нема сам си ги правам...неможам да живеам без задолство,смеа,исполнетост...

Celosno sum ispolnet koga osobata sto ja sakam me pravi sreken i koga mi kazuva kolku ne moze bez mene najslatko e koga devojka mi kenka po mene i jas po nea taka se ispolnuvame najveke :back:

Имам доста често такви моменти ама во последно време како тргнало :tapp:

Их да ги имам итоа доста многу, и ги сакам таквите моменти.

Имам заборавено на таквите моменти...

Да, најчесто кога доаѓа пролетта се чуствувам така :) Исполнета со љубов, емоции, топлина, задоволство, енергија, позитивност, оптимизам.....:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom