Матични плочи..генерална дискусија

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Брои поубаво 6 има...
туку ај забегавме офтопик
мојата е баеги стара значи компјутеров ми е стар негде околу 8 години што значи и матичната е толку
Бацка не ги броиме слотовите за Рам меморија...тие шо се за ТВ модем,мрежна картица,звучна..

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
друже многу убаво те разбрав значи има и мојата и на металхамер по 5 слота + 1 слот за графичката :)
значи 5 слота да ставаш разни глупости како мрежна, модем, звучна...

T

Tetro

Гостин
друже многу убаво те разбрав значи има и мојата и на металхамер по 5 слота + 1 слот за графичката :)
значи 5 слота да ставаш разни глупости како мрежна, модем, звучна...
Иста е, со тоа што твојата е копија со друга боја :wink:

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Генерална дискусија а? И секој си пушти слика од неговата матична...... Епа ајде веќе кога си ги мериме, да си ги измериме!:pos2:

Attachments

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
Едно прашање, антифриз на колку време менвите? :smir::smir::icon_lol:

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
никогаш не менвиме :smir::raz:
сакам и јас една ко од Psyside, па опитвам за одржавање како е, на колку време антифриз, итн. итн. :smir:

извините за офтопик ако не чинит бришите комотно

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Нема потреба за одржување, само чистење од прашина со компресор, матичната спаѓа во категоријата Ultrа Durable што значи многу отпорна на сетинзи за оверклок и екстремни профили при користење на истиот, водено ладење, LN2 и слично.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Нема потреба за одржување, само чистење од прашина со компресор, матичната спаѓа во категоријата Ultrа Durable што значи многу отпорна на сетинзи за оверклок и екстремни профили при користење на истиот, водено ладење, LN2 и слично.
Имаш купено компресорче? Тие малите за РС? Или го носиш на бензиска? :)

Ако имаш од тие за РС, кажи од каде, колку, како....

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Имам комшија кој има стандарден компресор и кај него го чистиме easy mode e! поготово многу помага за графички, да видиш како паѓа температура едно 20 степена :)

, гледај у HD.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Имам комшија кој има стандарден компресор и кај него го чистиме easy mode e! поготово многу помага за графички, да видиш како паѓа температура едно 20 степена :)

, гледај у HD.
Абе и јас така правам, го носам кај комши (автомеханичар) на компресор, цело куќиште и му правам облак од прашина. Или ако не ме мрзи, некогаш и само кулерите да си ги светнам.
Гледав на ибеј едно компресорче во мала боца, ама накај 50 долари е да ги ебам и не знам дали се полни пак (кај ги знаеш...).

Kajgana Shop

На врв Bottom