Матични плочи..генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата НеоН
  • Време на започнување Време на започнување
Брои поубаво 6 има...
туку ај забегавме офтопик
мојата е баеги стара значи компјутеров ми е стар негде околу 8 години што значи и матичната е толку

Бацка не ги броиме слотовите за Рам меморија...тие шо се за ТВ модем,мрежна картица,звучна..

друже многу убаво те разбрав значи има и мојата и на металхамер по 5 слота + 1 слот за графичката :)
значи 5 слота да ставаш разни глупости како мрежна, модем, звучна...

друже многу убаво те разбрав значи има и мојата и на металхамер по 5 слота + 1 слот за графичката :)
значи 5 слота да ставаш разни глупости како мрежна, модем, звучна...

Иста е, со тоа што твојата е копија со друга боја :wink:

Генерална дискусија а? И секој си пушти слика од неговата матична...... Епа ајде веќе кога си ги мериме, да си ги измериме!:pos2:

ASUS-P5E.jpg

Attachments

• ASUS-P5E.jpg
    ASUS-P5E.jpg
    66,8 KB · Прегледи: 10
Едно прашање, антифриз на колку време менвите? :smir::smir::icon_lol:

никогаш не менвиме :smir::raz:

сакам и јас една ко од Psyside, па опитвам за одржавање како е, на колку време антифриз, итн. итн. :smir:

извините за офтопик ако не чинит бришите комотно

Нема потреба за одржување, само чистење од прашина со компресор, матичната спаѓа во категоријата Ultrа Durable што значи многу отпорна на сетинзи за оверклок и екстремни профили при користење на истиот, водено ладење, LN2 и слично.

Нема потреба за одржување, само чистење од прашина со компресор, матичната спаѓа во категоријата Ultrа Durable што значи многу отпорна на сетинзи за оверклок и екстремни профили при користење на истиот, водено ладење, LN2 и слично.

Имаш купено компресорче? Тие малите за РС? Или го носиш на бензиска? :)

Ако имаш од тие за РС, кажи од каде, колку, како....

Имам комшија кој има стандарден компресор и кај него го чистиме easy mode e! поготово многу помага за графички, да видиш како паѓа температура едно 20 степена :)

, гледај у HD.

Имам комшија кој има стандарден компресор и кај него го чистиме easy mode e! поготово многу помага за графички, да видиш како паѓа температура едно 20 степена :)

, гледај у HD.

Абе и јас така правам, го носам кај комши (автомеханичар) на компресор, цело куќиште и му правам облак од прашина. Или ако не ме мрзи, некогаш и само кулерите да си ги светнам.
Гледав на ибеј едно компресорче во мала боца, ама накај 50 долари е да ги ебам и не знам дали се полни пак (кај ги знаеш...).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom