Happy New Year 2011 by Digital Dance - одложено

• Креатор на темата Креатор на темата Satellite
  • Време на започнување Време на започнување

Satellite

Digital Dance DJ
Член од
25 декември 2007
Мислења
321
Поени од реакции
115
Веб-сајт
www.digitaldance.org
31.12.2010 - TBA, Skopje:

Digital Dance presents:

Happy New Year 2011

Azax Syndrom
Freaked Frequency
Blisargon Demogorgon - DJ Set
Silver Sun
Angelo

Local support:

Digital Dance DJs
Bushava Azbuka
Navigator
Satellite
NRG
X-treme

Start: 19.30
Entrance: TBA

Povekje informacii za lokacija i ceni za koj den zaedno so flaerot :-)

Pozdrav do site

Едит: Стигнаа флаерите и видео рекламата :)
napredzaodobruvanje.jpg

pozadzaodobruvanje.jpg

Не му скурчи на Азакс да слави нова година у Македонија? :)

Ocigledno ne posto samo edna nova godina beshe tuka 2008 :)

Се погодив тогаш баш дочек 2009-та :) , добра атмосфера напраи Азакс или јас добро сум си поминал :))))) , у пакет со Лука тогаш предпродажба беше 500 - на влез 1000-че . сеа нешо слично ваљда ...

Се погодив тогаш баш дочек 2009-та :) , добра атмосфера напраи Азакс или јас добро сум си поминал :))))) , у пакет со Лука тогаш предпродажба беше 500 - на влез 1000-че . сеа нешо слично ваљда ...
Sea poeftino ke bide :)

Digital Dance ви ја најувава најдобрата транс журка за дочекот на Нова Година (31 декември 2010)
Од progressive до full on ,psychedelic и dark trance....
Локацијата ке биде Младинскиот Културен Центар.
Журката ке започне во 19.30 часот и ке трае до 06.30 наредниот ден
Настапуваат:

AXAX SYNDROM- Drive rec/Boa group-(Israel)
FREQUED FREQUENCY-Noga records(Serbia)
SILVER SUN-Mahagony records( Serbia)
BLISARGON DEMOGORGON-Booteshvara records
ANGELO-Mental Lab ( Greece)
+
Navigator-Digital Dance
Bushava Azbuka-Digital Dance
Satellite-Digital Dance
Nrg-Digital Dance

Претпродажбата започнува од среда 15 дец во Југотон (ГТЦ Скопје - 2ри Кат) и Бутик ZOOM (ГТЦ Скопје-приземје). Цената ке биде 400 ден заклучно со 22ри (среда) а потоа од 23-28 ке биде 500 а од 29-31ви декември билетите во претпродажба ке се продаваат по цена од 600 ден
Посебно олеснување е предвидено за лицата кои се со постојано живеалиште надвор од Скопје.
Билетите ке може да ги купуваат цело време по цена од 400 ден. Принципот ке биде по пат на резервација. Се што ке треба е да се испрати име и презиме на е маил адресата: digitaldance2011[ет]yahoo.com

Потоа билетите ке може да се подигнат до 31ви (до 16.00 часот) во бутик ZOOM (Гтц, Приземје) со покажување на лична карта на која јасно е назначено дека лицето живее надвор од Скопје
Секое лице има право само на еден билет.

Прекуцано од постот на Навигатор објавен на ФБ.

Прво неам лична карта, второ радо би присуствувал, трето ми е далеку, а годинава планирав да се начукам за нова година така да догодина здравје ако идам на факс :)

МКЦ после долго време пак активиран... топ. Љеп провод дечки... се надевам ќе остаите кичми.... Azax пред 2 години напраи добро журче за НГ на саем, сеа изглеа пак... а и останативе момци, србите и гркот, а и нашите секако. :))

И полека со дрогите :pos:

Стигна и промотивниот материјал. Го вметнав во првиот пост.

Ахх... МКЦ, нај-по-ха-це место. Убав помин на сите што ќе идат :)

Прво неам лична карта, второ радо би присуствувал, трето ми е далеку, а годинава планирав да се начукам за нова година така да догодина здравје ако идам на факс :)

На. Секој. Евент. Каде. Што. Има. Карти. Во. Пред. Продажба. Лични. Карти. Не. Се. Потребни.

Momci i devojki, nazalost mora da ve izvestam deka posle 8 godini na pravenje na zabavi za Nova godina od strana na Digital / Urban Dance, eve ja prvata godina kako nema da bideme vo moznost da ja napravime zabavata.

Poradi TOTALNO neocekuvani tehnicki problemi moravme da ja otkazeme zabavata. Zabavata so istiot line-up ke se sluci nekade vo Mart, podetalno ke bidete izvesteni sto kako. Kartite moze da gi cuvate (ke vazat za zurkata so Skazi) ili mozete da si gi dobiete vashite pari nazad so toa sto ke ja vratite kartata vo Jugoton ili butik ZOOM (vo zavisnost od kade ste ja kupile).

Epten mi e krivo za zurkava posto konecno go imavme Blisargon na nash nastan, ne smetajki nisto pomalce i na Angelo, Azax, Freaqed Frequency. Isto taka zainteresiranosta beshe poprilicno golema sto pravi uste povekje da mi bide bezveze posto vo posleden moment im odkazuvame docek na lugje.

Znaci keep tuned, koga ke imam povekje info sto kako za zurkata vo Mart, ke ve izvestam.

Pozdrav do site, srekjna nova godina kade i da slavite, povekje srekja i zdravje vo narednata godina :)

Cape, Digital Dance / Urban Dance

ОМФГ Добро е што не земав карта а за овие другиве :nesvest::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom