Фан Клуб: Челзи

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
We're Man United, We'll swear if we want!

Офф кутриии :pos: :tapp:

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Хахахаха ајде момци идеме на Шалке во полуфинале! :tv:

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Зошто е лош знак? Фрла малер? :tv:

F

fantomX

Гостин
Лош знак е кога Алекс Фергусон нема проблем со својот противник.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ако го минеме Манчестер и се паднеме со Шалке немојте ни на крај памет да помислите дека ќе поминеме лесно.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Лош знак е кога Алекс Фергусон нема проблем со својот противник.
Нема проблем затоа што не гледа конкурент моментално :)

^ Ќе го пројдете бе, нема шанси Анчелоти да дозволи испаѓање од Шалке во полуфинале.

F

fantomX

Гостин
Ако го минеме Манчестер и се паднеме со Шалке немојте ни на крај памет да помислите дека ќе поминеме лесно.
Јас сепак запнав со условот „ако го минеме Манчестер“ , другово шо си го пишал уште ми е преголем залак за да го џвакам и голтам.

Нема проблем затоа што не гледа конкурент моментално :)

^ Ќе го пројдете бе, нема шанси Анчелоти да дозволи испаѓање од Шалке во полуфинале.
Абе, не си малку контрадиктерен? Ко Челзи не е конкурент, шо воопшто го спомнуваме Шалке? :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Абе, не си малку контрадиктерен? Ко Челзи не е конкурент, шо воопшто го спомнуваме Шалке? :)
Коментирав два различни коментари. За твојот, мислев од гледна точка на Фергусон. Ама и таму се избунив, затоа што го изумив дуелот во лш, па се префрлив на премиер :):)

А за на Super Frankie 8, мислев од моја гледна точка. Според мене стигате и до финале.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ајде Шалке ајде :):):)

Останува на нас...ние треба да ја завршиме работата.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Утре ќе ни суди Алберто Ундиано Маленко.

Јас мислам дека е прилично солиден судија.

F

fantomX

Гостин
Коментирав два различни коментари. За твојот, мислев од гледна точка на Фергусон. Ама и таму се избунив, затоа што го изумив дуелот во лш, па се префрлив на премиер :):)

А за на Super Frankie 8, мислев од моја гледна точка. Според мене стигате и до финале.
Па знајш како, јас сепак ќе ја земам гледната точка на Фергусон во предвид пред твојата. Човекот има таргетирано тројна круна и никој не го запира, едноставно е брилијантен и то е то. :toe:

Утре ќе ни суди Алберто Ундиано Маленко.

Јас мислам дека е прилично солиден судија.
Тој е судија кој суди на штета на Манчестер Јунајтед а во корист на Челзи во секој натпревар, дури и тогаш кога Манчестер Јунајтед не игра против Челзи.

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Директна замена нема никогаш да има, па ни слична копија. То е јасно барем.

Другото шо е битно, е тоа шо Челзи нема да бара помалку и еднодимензионални крилни играчи ко Робен. Да не се разбериме грешно, талентиран играч, но не е Пеле - брзината како и забрзувањето да речам, така најблиску би го објаснил она pace од англиски, му се најјаки страни. Такви крила ни требаат да ги имаме во ростер на играчи како опции за одредени натпревари каде се потребни, шо значи дека такви можи да бараме во Премиер Лига - како Етерингтон, Нзогбија, Џарвис, Адам Џонсон беше една интересна опција, и за мене моментално најинтересниот Ли Чунг-Јонг од Болтон. На друго место, такви тркачи можи да се побараат во француска лига, ама не знам многу за таму да кажам. Исто убо ќе беше Сточ да остани како опција, ама ете сакал да биди главна ѕвезда во Турција, шо не верувам дека му успева моментално. Но ко шо реков, Челзи такво нешто нема да бара, иако моментално само Жирков е таква опција, а пожелно е да се има уште две, особено за десно.

Тоа шо на Челзи стварно му треба а да е со врвен талент, се универзални креативци. Копилено Нејмар ми е голема енигма околу то, друг не ми текнува моментално моментално, а и таков пазар бара многу време и ангажирање со оглед на тоа шо станува збор за Челзи нели и копилево бразилско е најактуелно моментално.

--- надополнето ---

Фала му на Вори или Давор кој како го знај, Марк Албрајтон од Астон Вила, тркачко куче за десно.

Но ко шо реков, Челзи и неговиот менаџмент се премногу нефлексибилни и безавторитетни за да успеат да донесат вакви играчи како опции за ротација.
Жервињо од Лил може да е добра опција, ко шо знам проценет е негде околу 15 милиони шо не е некој голема сума!

Kajgana Shop

На врв Bottom