Нема проблем затоа што не гледа конкурент моменталноЛош знак е кога Алекс Фергусон нема проблем со својот противник.
Јас сепак запнав со условот „ако го минеме Манчестер“ , другово шо си го пишал уште ми е преголем залак за да го џвакам и голтам.Ако го минеме Манчестер и се паднеме со Шалке немојте ни на крај памет да помислите дека ќе поминеме лесно.
Абе, не си малку контрадиктерен? Ко Челзи не е конкурент, шо воопшто го спомнуваме Шалке?Нема проблем затоа што не гледа конкурент моментално
^ Ќе го пројдете бе, нема шанси Анчелоти да дозволи испаѓање од Шалке во полуфинале.
Коментирав два различни коментари. За твојот, мислев од гледна точка на Фергусон. Ама и таму се избунив, затоа што го изумив дуелот во лш, па се префрлив на премиерАбе, не си малку контрадиктерен? Ко Челзи не е конкурент, шо воопшто го спомнуваме Шалке?
Па знајш како, јас сепак ќе ја земам гледната точка на Фергусон во предвид пред твојата. Човекот има таргетирано тројна круна и никој не го запира, едноставно е брилијантен и то е то.Коментирав два различни коментари. За твојот, мислев од гледна точка на Фергусон. Ама и таму се избунив, затоа што го изумив дуелот во лш, па се префрлив на премиер
А за на Super Frankie 8, мислев од моја гледна точка. Според мене стигате и до финале.
Тој е судија кој суди на штета на Манчестер Јунајтед а во корист на Челзи во секој натпревар, дури и тогаш кога Манчестер Јунајтед не игра против Челзи.Утре ќе ни суди Алберто Ундиано Маленко.
Јас мислам дека е прилично солиден судија.
Жервињо од Лил може да е добра опција, ко шо знам проценет е негде околу 15 милиони шо не е некој голема сума!Директна замена нема никогаш да има, па ни слична копија. То е јасно барем.
Другото шо е битно, е тоа шо Челзи нема да бара помалку и еднодимензионални крилни играчи ко Робен. Да не се разбериме грешно, талентиран играч, но не е Пеле - брзината како и забрзувањето да речам, така најблиску би го објаснил она pace од англиски, му се најјаки страни. Такви крила ни требаат да ги имаме во ростер на играчи како опции за одредени натпревари каде се потребни, шо значи дека такви можи да бараме во Премиер Лига - како Етерингтон, Нзогбија, Џарвис, Адам Џонсон беше една интересна опција, и за мене моментално најинтересниот Ли Чунг-Јонг од Болтон. На друго место, такви тркачи можи да се побараат во француска лига, ама не знам многу за таму да кажам. Исто убо ќе беше Сточ да остани како опција, ама ете сакал да биди главна ѕвезда во Турција, шо не верувам дека му успева моментално. Но ко шо реков, Челзи такво нешто нема да бара, иако моментално само Жирков е таква опција, а пожелно е да се има уште две, особено за десно.
Тоа шо на Челзи стварно му треба а да е со врвен талент, се универзални креативци. Копилено Нејмар ми е голема енигма околу то, друг не ми текнува моментално моментално, а и таков пазар бара многу време и ангажирање со оглед на тоа шо станува збор за Челзи нели и копилево бразилско е најактуелно моментално.
--- надополнето ---
Фала му на Вори или Давор кој како го знај, Марк Албрајтон од Астон Вила, тркачко куче за десно.
Но ко шо реков, Челзи и неговиот менаџмент се премногу нефлексибилни и безавторитетни за да успеат да донесат вакви играчи како опции за ротација.