Фан Клуб: Челзи

F

fantomX

Гостин
учат од постарите :)
Всушност, обратно е. :kesa:

Никаде овде Претстедателот Муро не го спомнува Челзи, само Реал и Интер.

Ццц што пишал бугарот во фан клуб гејнајтед

Па и тај Лампард, дава гол и покажува со рацете накај небото. Нели е срамно после тие ситуации у таа утакмица? Патетика...

Како прво не ни знае што значи тоа а јаде .... :tapp::tapp:
Ќе го замолам цел фан клуб на Челзи од форумов да не реплицира на постови на Занчи во врска со Челзи, па и фудбал воопшто појќе, пошто очигледно неговиот мозок работи како тој на баграта која и смета било шо спомнато за нивната авионска несреќа, а беа доволно ретардирани да ја преправат сликата со дресот на Pat Lampard кога играчите ја извадоа во чест на Френк во Fat Lampard. Патем, заради неа тој и покажува кон небото, драг мој пријателе кој искрено се надевам дека фан на Челзи појќе нема да ти реплицира.

--- надополнето ---

Chris Cohen, како по обичај... :icon_cool

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Колку ми е мило што ги сјебавме у вторникот еј, абе не знаете колку ми е мило, па ќејфот ми се прави 5 пати повеќе коа ги гледам како плачат ... :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Колку ми е мило што ги сјебавме у вторникот еј, абе не знаете колку ми е мило, па ќејфот ми се прави 5 пати повеќе коа ги гледам како плачат ... :)
ах кутриот ти какви комплески имаш .... И шо ако не победивте кога пехарот иде во рацете на Видич

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
ах кутриот ти какви комплески имаш .... И шо ако не победивте кога пехарот иде во рацете на Видич
Да не те мачи нешто сине? :)

--- надополнето ---

Комплески? Не сум слушнал таков збор во македонскиот литературен јазик. Што е тоа? За плескање нешто? :)

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Чекај не рипај пред време, има уште баајѓи да се игра а распоредот на натпревари до крај ви е баш лесен, а со оглед на тоа како играте на гости сезонава, на твое место не би бил некој преголем оптимист! Ко шо знам јас вие за утакмицава на Стемфорд викавте дека ќе ја тепате (иако 8 години тоа не се десило), ама се изгоревте, така да мислам дека и на крај година ќе биде така и ќе кажете дека судиите цела сезона суделе против вас кога сте играле на гости.
Ако не биде така на крајот, сите шо се овде нека ме плукнаат!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Чекај не рипај пред време, има уште баајѓи да се игра а распоредот на натпревари до крај ви е баш лесен, а со оглед на тоа како играте на гости сезонава, на твое место не би бил некој преголем оптимист! Ко шо знам јас вие за утакмицава на Стемфорд викавте дека ќе ја тепате (иако 8 години тоа не се десило), ама се изгоревте, така да мислам дека и на крај година ќе биде така и ќе кажете дека судиите цела сезона суделе против вас кога сте играле на гости.
Ако не биде така на крајот, сите шо се овде нека ме плукнаат!
Не викам дека нема да е така, но ако не испаднеш во право, последнава реченица - granted :smir:

F

fantomX

Гостин
Луиз има повреда од дуелот од вторникот, не тренирал до вчера, веројатно е дека нема да стартува и ќе биди на клупа.

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Само Малуда нека не игра и веруем ќе биде се ОК! Во последно време и овој Кол почна да ми иде на нерви, понекад знае многу лесно и наивно да изгуби топка во опасна зона што во превод би значело половина гол, али ајде му простувам зошто сиротиот е исцеден ко лимон, скоро секој натпревар го изигра зошто неаме резервен лев бек (бруки). Иначе мислам дека на натпреварот со Блекпул навистина ќе можеме да видиме на што сме, имаме ли бар некакви шанси да се приближиме кон водечките екипи или не. Ако тепаме мислам дека ќе ни биде 3 победа по ред (по Копенхаген и Манчестер), а одавна неаме врзано 3 победи во низа!

Kajgana Shop

На врв Bottom