Фан Клуб: Челзи

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.215
Поени од реакции
8.314
Минатава недела зедов ов Цаблетел, она шо е Триплплеј, презадоволен. Не можев ни да замислам да гледам неколку часа Sky Sports News HD без никаков проблем во наредните два дена.
добро е и ја ке идам сеа на Каблетел тој за 1000...Ај сеа за Торес си задоволен (би требало да е веке играч на Челзи) пошто нели имавме глупа управа еве може и Луиз исто ке го земеме ?

F

fantomX

Гостин
добро е и ја ке идам сеа на Каблетел тој за 1000...Ај сеа за Торес си задоволен (би требало да е веке играч на Челзи) пошто нели имавме глупа управа еве може и Луиз исто ке го земеме ?
До крајов на месецов беше то за 1000, освен ако немаат продолжено.

Сметам дека Торес е кражба врз Роман Абрамович, ама шо да прајме, ќе видиме.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.215
Поени од реакции
8.314
До крајов на месецов беше то за 1000, освен ако немаат продолжено.

Сметам дека Торес е кражба врз Роман Абрамович, ама шо да прајме, ќе видиме.
до 15 фебруару трае промоцијата...зс кражба која е сумата 50 или стана поголема сеа.?

F

fantomX

Гостин
до 15 фебруару трае промоцијата...зс кражба која е сумта 50 или стана поголема сеа.?
Тогаш земај.
За мене се над 40 милиони е кражба, освен шпекулацијата за 42,8 милиони која некако тешко, би ја проголтал. Сумата се шпекулира дека е околу 50, на округлото.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Ќе трпиме последици заради париве дадени за Торес и неговата плата ама ај........

В

Вори

Гостин
Незнам што да кажам.Напишав и на нашиот Фан клуб еве и тука... И Ливерпул и Челзи се коцкаа овој преоден рок.Фрлија многу пари за играчи кој до некаде се сумљиви.Вие земавте играч кој се повредува често и кој неможе 7 месеци да си ја најде формата ние седовме млади непроверени играчи за огромна сума.Доколку Торес се стабилизира и не се повредува земајќи го како репер трансферот на Роналдо во Реал тогаш мислам дека 50 милиона горе доле е реална цена
Прво мило ми е што трансфер на некој играч ме натера повторно да пишам на форумов,после извесно време.

Е сега искрено да ти кажам,мислам дека Ливерпул има корист од трансферов за разлика од Челзи.
Затоа што ќе земе голема пара,а притоа ги ангажираше Суарез и денеска Керол(кој за мене е топ шпиц).
Вие зедовте двајца млади напаѓачи,а за голема сума го шитнавте Торес кој е фантастичен напаѓач,но постар од горенаведените и покршлив.

Арно ама,на Челзи очајно му требаше напаѓач што е класа ко Нандо,така да зделкава од некој аспект е добра и за Челзи(на лето уште еден и да се реши проблемот околу напаѓачите).

Како и да е,се надевам дека стакленково ќе дава голови во Челзи и ќе допринесе за играта.Сезонава е пропадната,но мило ми е што малку по малку правиме тим за наредна сезона.
Криво ми е што многу пари ќе се фрлат,но од друга страна ми е мило што добиваме класа во Челзи,па колку и да е тој повреден.

Исто така криво ми е што не им го подваливме Анелка на Ливерпул,но се надевам дека сега конечно ќе седне на клупа и нема да го гледаме како се влече по терен.
Стариџ бил на прегледи кај Болтон.Се надевам дека таму ќе игра добро,ќе се искали и наредна сезона ќе ни се врати и ќе биде првотимец!
Зошто ако не се врати има да ги гаѓам со зоља!

Добредојде Ел Њињо! :)

*никад нема да ги заборавам головите што ни ги шибаше дур играше за Ливерпул.Особено последниве два на Енфилд :nerv:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Првиот гол во Премиер Лига Торес го постигна на дебито против Челзи во 2007ма ...

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Друштво, утре од 20:45h играме со Сандерленд на гости.... време е да го отплатиме долгот за поразот од 0:3 дома
:zlo:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Луиз стигна во Лондон ? Или уште ке чекаме да откаже во последен момент ?

Kajgana Shop

На врв Bottom