Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Чех

Есиен - Бане - Тери - Кол

Рамирес - Микел - Лампард

Анелка - Дрогба - Малуда​

Ова го сакам...

Баш ова го зборев прееска со Amyntas, Есиен како десен бек. Само наместо дрвово недоделкано (Рамирес), да игра Џошуа. Јес да средината не би ни била тепачка, ќе го јадеме, ама поарно да добиеме на напад со Џош, него ли да добиеме црвен со Рамирес...

Е сега, лошото кај оваа формација е што ако не игра Есиен на средина, нема кој да ја држи при средина. Стварно би било тапа така, би не изеле на средина...

инале, жосе нема да игра ??
дека ни треба уште еден во средината рамиреш е некако изгубен, можи да се тепа со кафанџијана ама не верувам дека можеме да добиеме превласт на средината без есиен
поарно фереира нека игра десно :kesa:

Баш ова го зборев прееска со Amyntas, Есиен како десен бек. Само наместо дрвово недоделкано (Рамирес), да игра Џошуа. Јес да средината не би ни била тепачка, ќе го јадеме, ама поарно да добиеме на напад со Џош, него ли да добиеме црвен со Рамирес...

Е сега, лошото кај оваа формација е што ако не игра Есиен на средина, нема кој да ја држи при средина. Стварно би било тапа така, би не изеле на средина...

Најверојатно (сигурно) Фереира ќе игра десен бек...

Chelsea-001.jpg

Копенхаген :)

Колку само срејќа имаме со ова ждрепкиве само, прво лесна група сеа лесен противник за во 1/8!
Ах колку го сакав Интер.... ама ако вака е боље, лесен пат кон 1/4 финалето, таму ќе фали уште да ни падне победникот од дуелот на Баленсија и Шалке и без мака да стигнеме во полуфинале :) (а каква среќа имаме да знете дека и така ќе биде)

Ждрепкава ми донесе убаво расположение пред викендов, времее да го запалиме Јунајтед во ПЛАВО!

BLUE IS THE COLOR!!!

Го знаете филмот кај шо му ја скршија кичмата на Фереира. о.О
Барем Алекс здрав да беше, Бане ќе играше десно вака во Фереира ќе се крстиме да не са лизнит.

Здосадено му е на Бане да игра како бек.

Копенхаген во осмина финале. Епа сполај ти дедо боже. :)

Chelsea-001.jpg

Вие може ќе почнете со тој состав, а за нас не верувам, затоа што со тој состав игравме во понеделникот и по традиција барем една измена ќе направи Ферги.. Или Браун ќе го пушти десен бек место рафаел, или Гигс место Парк ќе почне, или пак Руни место Парк, а Димче најистурен :toe:.. Незнам ви викам, ќе видиме во недела, ама не ми се верува да го повтори истиот состав, мада тој ни е најјак во моментов. Поздрав.. :smir:

AT WEMBLEY WE WILL LIFT THE EUROPEAN CUP !!! :)
Гледав Финалиња од ЛШ и мислам оти на Вембли неколку екипи за прв пат имат освоено ЛШ.. (Манчестер, Милан, Барса).. Не сум баш 100% сигурен, ама мислам оти овие 3 за прв пат на Вембли освоиле ЛШ.. Шо знајте може и на вас ќе ви се посреќи.. :):) (или не? :))

Здосадено му е на Бане да игра како бек.

БАХАХАХАХАХХАХАХА :))))) во Челзи на сите им е здосадено по нешто :)))))

Ма сакам да игра Џошуа без разлика на исходот !!!!!!

Еве го победничкиот состав

Рамирес

Есиен - Дрогба - Анелка - Рамирес

Рамирес - Џошуа

Тери - Бане - Рамирес

Рамирес​

Гледав Финалиња од ЛШ и мислам оти на Вембли неколку екипи за прв пат имат освоено ЛШ.. (Манчестер, Милан, Барса).. Не сум баш 100% сигурен, ама мислам оти овие 3 за прв пат на Вембли освоиле ЛШ.. Шо знајте може и на вас ќе ви се посреќи.. :):) (или не? :))

Или да или не. Трето нема. :pos2:

Иначе што му е на Џозе, да не знај некој? Кога се повреди ПАК, и шо му е повредата и колку ќе отсуствува? Мајката у пичка више, мајката у пичка со повредиве.

--- надополнето ---

:back:

--- надополнето ---

Chelsea-001.jpg

Еве ни го составот претставен со смајлиња. :)
--- :icon_cool ---
:icon_conf --- :kajg: --- :) --- :ne_zboram
:sport1: --- :aplauz: --- :je:
:ija: --- :turn: --- :smir:​

Дај боже да биде така, али во моментов и не сум некој преголем оптимист, тоа сега повеќе ми изгледа како научна фантастика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom