В
Вори
Гостин
Зошто сум сигурен дека ќе ги победевме,ете затоа мрчиме.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
То го исфрла мојот втор тип после Баерн Минхен - Арсенал.Гледав Финалиња од ЛШ и мислам оти на Вембли неколку екипи за прв пат имат освоено ЛШ.. (Манчестер, Милан, Барса).. Не сум баш 100% сигурен, ама мислам оти овие 3 за прв пат на Вембли освоиле ЛШ.. Шо знајте може и на вас ќе ви се посреќи..(или не?
)
Во тој случај имаат и шо да ебат :pos2:Нека му го ебат дебелиот гз...:smir:
Зошто сум сигурен дека ќе ги победевме,ете затоа мрчиме.
То ти се зове инстинкт(по Жикино, инсект).Ииииии од кај толку сигурен? Да не си Нострадамус или Баба Ванѓа па си 100% сигурен дека ќе ги победевме?
Преку кур веќе од вакви шпекулации, коа ќе ги видите, посебно кога се од даговидишгол.ком немој да ги ставате ме нервираат само.
Не знам јас како се зове то, но не треба така да се однесуваме условно речено. Пуштете ги оние шупелкине од фан клуб Јунајтед, што мислат дека се најјак клуб у свет у моментов и дека веруваат дека можат да ја победат Барселона со оној нивни состав
pos2
.
Не се дигајте у облаци, бидете си објективни и седете си на страна и следете ги работите постепено. Не бидете како нив, зашто после може ќе се разочарате многу, како што сум сигурен дека они ќе се разочараат.
--- надополнето ---
Еве три многу добри видеа по нетов што најдов.Посебно првото. Маестрално.