Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а кога немате поминато прво коло?
Абе не дека немаме поминато, јас колку што се сеќавам секогаш сме поминувале, но проблемот е во тоа што нашиве се во тапа форма (или пак толку им се можностите), па немаше да биде лесно со Милан, или Интер на пример...
Сеушто не го купил Копенгаген.... официјалноНајдобро поминавте ждрешкава немате право да се жалите
Стариот Абрамович vs Младиот Абрамович![]()
То те боли бе? Така кажи, не да ми дрвиш оти сме биле фаворизирани од федерацијата. Така кажи, јасно и гласно: Ме боли то шо против Челзи судиите не се на наша страна ко шо треба да се.Браос бе си се потрудил.
Искрено стварно ме мрзи да враќам на горенапишаново и ке пишам у кратки црти пошо глеам дека стварно пишуеш интересно смешни реченици, ми мешаш Марсеј и полуфиналиња у ЛШ а мене ми беше зборот за трите дуели помеѓу Јунајтед и Челзи! За разлика од минатите години кога немало контроверзи( не до толку нели, сепак имаше еден чисто регуларен гол шо не ни го признаа на Олд Трафорд од корнер знаменцето со Гигс и Руни, али нема везе нели пошо не ти текнуе на тоа оти ве здрвивме во продолжението 3-0-уше една утакмица која го потврди статусот кај сите противници у Англија како екипата која тепа валкано и со судиска помош) оваа измината 2009/2010 сезона имаше и те како. Јас си го завршив моето, ги наброав контроверзите но ти и останатите челзиевци мислите дека не се точни. Знаејќи ја омразата која ви е нанесена од големиот Сер сфаќам кога те читам дека имаш имагинации за Јунајтед како стасувал до титули на мн валкани начини, полесно е да се убедиш дека противникот за некоја цура ти ја зима бидејки има мн кеш или дека ја ќарил со селски манири отколку да си признаеш дека едноставно не си бил добар и потипче.
Добар си за пишување долги постови притоа доста безмислени темелени на размислувања кои си ги прочитал на некој хејт Јунајтед форум. Али нека ти биде.
Ти ги гледаш минатите случувања во полза на Челзи како триумф и желба на играчите за уше една победа над Јунајтед ама со помош на "нивниот" копитарски начин.
Јас го гледам како неправилни досуди во клучни ситуации кои трајно го оштетуваат Манчестер во утакмица која подоцна се покажа клучна за правецот на титулата.
И уше не ми се веруе како може да немате доблест да признаете дека тоа на Флеч не беше фаул, туку чиста одземена топка. Ама не ми е важно толку, секако е минато-минато кое вие нејкете да признаете како имање на неправилности туку како начин манчестеровски кој челзи успешно го копирале со цел да ги победат Јунајтед. Секој со тоа шо му одговара нели?
За Дрогба и Браун еве да речеме дека е дискутабилно ама сведоци сме на безброј случаи кога било судено фаул во корист на одбранбениот играч така да ке остаиме палци доле за судиската одлука.
Како и да е нека биде по ваше, нека биде по мое. Па се читаме во Недела.
Се надеам дека ке ве здрвиме поштено.![]()
Лани.а кога немате поминато прво коло?
Најдобро поминавте ждрешкава немате право да се жалите
Стариот Абрамович vs Младиот Абрамович![]()
„Младиот Абрамович“ има 18 години. Ако стварно татко му му го купува Копенхаген, тогаш сериозно мислам дека подобро за Челзи би било Роман Абрамович да го продај клубот на некој друг.Сеушто не го купил Копенгаген.... официјално![]()
Јас колку што знам не е ништо официјално, ама младиов сакал да го купи Копенхаген бидејќи играл одлично во Данска и сакал да го направи клуб кој би бил конкурентен и во Европа. Јес да е ова научна фантастика ама ќе видие шо ќе испадне се е можно.„Младиот Абрамович“ има 18 години. Ако стварно татко му му го купува Копенхаген, тогаш сериозно мислам дека подобро за Челзи би било Роман Абрамович да го продај клубот на некој друг.
Кој е тој „младиот“ за да го купи Копенхаген? Да не копал нафта за татко му на 14 години па да заработил нешто? Само милијардер-глупак му купува еден цел фудбалки клуб на својот 18-годишен син. Роман Абрамович е милијрдер, ама се сомневам дека е глупак.Јас колку што знам не е ништо официјално, ама младиов сакал да го купи Копенхаген бидејќи играл одлично во Данска и сакал да го направи клуб кој би бил конкурентен и во Европа. Јес да е ова научна фантастика ама ќе видие шо ќе испадне се е можно.