Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
но проблемот е во тоа што нашиве се во тапа форма (или пак толку им се можностите), па немаше да биде лесно со Милан, или Интер на пример...
Mислиш дека до февруари нема да се подобри формата?

Најлесниот противник ни се погоди:tv:
За во недела очекувам победа над Гејчестер :)

--- надополнето ---

Реков јас поголеми морони нема,од цел тим на Јунајтед со све навивачи и Фергусон...
:wink:

Абе се е можно, ама Копенхаген е единствен од овие заедно со Марсеј и Шалке за кои можи да се кажи дека е реално Челзи да го совлада. Сепак ќе земиме некоја пара појќе, па можи и ќе видиме засилување в лето.

Што мислите,дали ќе лета дебелиот ако кикснеме со гејнајтед?

Најако ќе биде и Копенхаген да ни го бапне асално па што мислите ќе лета тогаш дебелиот?:)

Најако ќе биде и Копенхаген да ни го бапне асално па што мислите ќе лета тогаш дебелиот?:)

тебе да ти го бапне копенхаген :)
иначе за со манчестер некако не сум многу уверен но сепак останува да видиме дали дебелиот сеуште го држи барем малку од победите од минатата год иако не сме на ниво во последно време. копенхаген преставува навидум лесен залак, да ги размаваме првата утакмица, после релаксирано.
UP BLUES !!!!
гори гори манчестер јунатед :icon_mrgr

тебе да ти го бапне копенхаген :)
иначе за со манчестер некако не сум многу уверен но сепак останува да видиме дали дебелиот сеуште го држи барем малку од победите од минатата год иако не сме на ниво во последно време. копенхаген преставува навидум лесен залак, да ги размаваме првата утакмица, после релаксирано.
UP BLUES !!!!
гори гори манчестер јунатед :icon_mrgr

Не би рекол дека Копенхаген е слаба екипа,Рубин Казан не помина а Копенхаген помина..Па сеа ти види дали толку лесно ќе поминеме..Иначе со Манчестер ако не тепаме и они победат збогум титуло..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom