Идол vs М2

Кое е подобро музичко шоу?

• Македонски Идол (А1)

Гласови: 68 60,2%
  • М2 - Потрага по Ѕвезда (Сител)

Гласови: 45 39,8%

• Вкупно гласачи
    113
Идолот не е лош ,ама повеќе ми се допаѓа М2 .Имаше вчера едно девојче со гитара мислам 13 год.многу добро испееа и исвири.

На ова девојче мислиш така? Ако збориме за истата...ѕвер е девојчево.
М2 - Марија Ивановска - аудиција
http://mesto.com.mk/video/BDX85D24XK3O/М2--Марија-Ивановска--аудиција

--- надополнето ---

М2 сега е во фаза на полуфинале и изгледа позабавно, да не заборавиме дека на Идол се уште аудиции. Кога ќе почнат концертите мислам дека ќе биде многу позабавно. Последно се разочарав од М2 со начинот на елеминации на кандидатите каде гласаат еден против друг...не е Survivor ова, нормално дека ќе се гласа против конкуренцијата.

М2 дефинитивно се самоуништи. Од одличен почеток, завршуваат ужасно. Гала вечерите (и тоа снимени, не во живо) изгледаат катастрофа. Идолот пак, имаше лош старт, но продолжува се' подобро и подобро.

Идол , многу јасно, дечките пред 2 дена растурија.

идол се врати од бездната :)

Абе зашто има пресврт во анкетава убаво беше 2:1 за м2

М2 не ми се некако експонирани. Пред скоро време разбрав дека има нова сезона.

Идол го пратам од самиот почеток, уште низ градовите кога шетаа. Имаше муабети .. :pos2:

Два три пати имам гледано м2, а Идол го пратам од почеток. Иако понекогаш претеруваа со навредите Игор и Тони, дефинитивно многу подобро изгледа со нив целото шоу. Од друга страна, не можам органски да ги сварам Весна, Дарко, Елена и компанија. Посебно не кога отвараат уста. Јас би зборела поинтересно и попрофесионално од нив, иако немам врска со таа професија.
А ако зборуваме за кандидатите... па имаше доста од нив што ги имаше на двете шоуа, па затоа тие не ми се пресудни баш. А грев е да се каже дека било каде се избираат лоши деца. Стигнуваат до крај вистински таленти, нема збор. Зависи само каде и како е изведен цел тој нивни трнлив пат:)

м2 оваа година е чист промашај исто како и тогаш кога бираа такозван МУЛТИТАЛЕНТ кој не се појави никаде. Утката оваа година им се должи на сител што нели трчаат цело време , што ке дадат а1 мора и они ( ако се секавате коа имаше македонско - бугарски идол , сител го откупија хрватскиот :tapp: ) а знаат дека неможат да се рамњаат со а1 и затоа се тамо кај што се. А анкетава верувам дека е чисто од исфрустрираност А1 или СИТЕЛ , најбоље показател е фејсбук и јутуб кај што може да се прегледа гледаноста и коментарите во врска со двете шоУа.

Thats all folks. :smir:

Идолот ми е подобар,ова М2 слабо нешто

м2 подобро ми е бидејќи имаат свои песни и да не победи некој сепак ќе си има песна бесплатно од Дарко Димитров

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom