Најголемите македонски "идоли" оваа година :)

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Мавај ремет без пари е:tv: ....види..она отиде таму со 2 те песни од нонето,тие ги спремаше...а шо и викаатаму да пее"македонско" народно од Цеца и Титаник само за да се напраат кловнови тоа е друга работа...
eпа талент треба да знае се да испее, инаку тие не и кажаа да пее од Цеца туку македонски народно а таа што ги побрка работите никој не и е крив.

--- надополнето ---

нприметив Калиопи многу чудно реагира кога некој пее нејзина песна, како да не и е мило, се мршти и лути...

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.824
Поени од реакции
5.632
една работа ме интересира... дали е можно да се поведе некаква си правна постапка пред надлежен суд против жирито или против организаторот за омаловажување на кандидатите, зошто факт е дека голем број од овие кандидати ќе претрпат страшни работи после Идолов...

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
една работа ме интересира... дали е можно да се поведе некаква си правна постапка пред надлежен суд против жирито или против организаторот за омаловажување на кандидатите, зошто факт е дека голем број од овие кандидати ќе претрпат страшни работи после Идолов...
Да не ги влечеа Тони и Игор кандидатите за нос на сцена да пеат, па да ги тужат за омаложување. Се знае, сами си надробија и ќе го сркаат тоа.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.824
Поени од реакции
5.632
Да не ги влечеа Тони и Игор кандидатите за нос на сцена да пеат, па да ги тужат за омаложување. Се знае, сами си надробија и ќе го сркаат тоа.
чекај малку чекај... ниту Игор ниту Тони ниту Калиопи беа дел од жирито во првиот круг, тие се вклучуваат во вториот круг.. и многу е лесно да си играш курот и да маваш ремет со кандидатите на веќе снимен материјал... иначе не ги реметеа луѓето само за пеењето... кога дојдоа на ниво да реметат и луѓе со пречки во развојот тури им пепел....

значи мене ме интересира дали е можно да се поведе некаква си правна постапка, а дали е оправдана или не тоа судот нека докаже...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Јас навистина не ве разбирам оние што сте против сеирот.Значи ова е по своја желба, сам се пријавуваш, сам стоиш пред жири. Значи нема ништо на сила или против воља.
И плус незнаеш ни англиски,ни пак имаш глас.Јас мислам дека малку ги реметат,треба повеќе..

Член од
24 октомври 2010
Мислења
2.434
Поени од реакции
244
Боље земи глуп и поглуп и згази со од смеење.
Ова не е за мене начин да се насмејам :toe:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.824
Поени од реакции
5.632
Јас навистина не ве разбирам оние што сте против сеирот.Значи ова е по своја желба, сам се пријавуваш, сам стоиш пред жири. Значи нема ништо на сила или против воља.
И плус незнаеш ни англиски,ни пак имаш глас.Јас мислам дека малку ги реметат,треба повеќе..
да да сето тоа е во ред може заслужиле луѓето ремет.. се е по своја желба, сам се пријавуваш, сам стоиш пред жири... епа нека те ремети тоа жири пред кое стоиш, а не да те монтираат и да те реметат некои пропаднати актери т.н. шоумени, кои патем со ова реметење пробуваат да си ги спасат своите и така мизерни кариери... имав позитивно мислење и за Тони и за Игор пред Идол, ама стануваат се помизерни и поочајни за некого, и богови, фаци или што уште не во очите на некој други...

Н

'Никола'

Гостин
да да сето тоа е во ред може заслужиле луѓето ремет.. се е по своја желба, сам се пријавуваш, сам стоиш пред жири... епа нека те ремети тоа жири пред кое стоиш, а не да те монтираат и да те реметат некои пропаднати актери т.н. шоумени, кои патем со ова реметење пробуваат да си ги спасат своите и така мизерни кариери... имав позитивно мислење и за Тони и за Игор пред Идол, ама стануваат се помизерни и поочајни за некого, и богови, фаци или што уште не во очите на некој други...
Колку што разбрав, со лиценцата одело да мора првиот круг да биде монтирано. Заради да се направеле јаки заебанции, во таа смисла некако.:toe:
А стварно не знам дали сум во право, така ми кажаа, така пренесувам.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Добар ремет им удараат. Малку е ова треба уште... да велиш на интервју дека слушаш музика од српска пејачка а таа е популарна хрватска пејачка и остали заебанции како типот со Балкан балкан. Убедливо катастрофален англиски и пробуваш да пееш англиска песна....турбофолк на поп идол?! запалучу пола зграда 20то катница.... а-авион б-балон и дечкото што рокнал кафица рано насајбајле да го ококори Стојан. Треба ремет за ваквиве единствено сум против реметење на луѓе со пречки во развојот како девојката со 21 година што се обидува да влезе по 3-4пат и момчето со Из ит лов

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
Не знам зошто не им се верува на некој дека во првиот круг не било тоа жирито?Има некој ептен очигледни работи а и ако сте забележале на интервјуто што го даваат од кога ќе излезат од жирито никој не спомнува имиња и викаат "еден од жирито" значи ако се биле Тони, Игор и Калиопи ќе нагласат кој до толку мислам дека се доволно познати во Мк.

Kajgana Shop

На врв Bottom