Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мавај ремет без пари е:tv: ....види..она отиде таму со 2 те песни од нонето,тие ги спремаше...а шо и викаатаму да пее"македонско" народно од Цеца и Титаник само за да се напраат кловнови тоа е друга работа...
Да не ги влечеа Тони и Игор кандидатите за нос на сцена да пеат, па да ги тужат за омаложување. Се знае, сами си надробија и ќе го сркаат тоа.една работа ме интересира... дали е можно да се поведе некаква си правна постапка пред надлежен суд против жирито или против организаторот за омаловажување на кандидатите, зошто факт е дека голем број од овие кандидати ќе претрпат страшни работи после Идолов...
Да не ги влечеа Тони и Игор кандидатите за нос на сцена да пеат, па да ги тужат за омаложување. Се знае, сами си надробија и ќе го сркаат тоа.
Јас навистина не ве разбирам оние што сте против сеирот.Значи ова е по своја желба, сам се пријавуваш, сам стоиш пред жири. Значи нема ништо на сила или против воља.
И плус незнаеш ни англиски,ни пак имаш глас.Јас мислам дека малку ги реметат,треба повеќе..
да да сето тоа е во ред може заслужиле луѓето ремет.. се е по своја желба, сам се пријавуваш, сам стоиш пред жири... епа нека те ремети тоа жири пред кое стоиш, а не да те монтираат и да те реметат некои пропаднати актери т.н. шоумени, кои патем со ова реметење пробуваат да си ги спасат своите и така мизерни кариери... имав позитивно мислење и за Тони и за Игор пред Идол, ама стануваат се помизерни и поочајни за некого, и богови, фаци или што уште не во очите на некој други...