nescafe
за освестување
Поради ваквите луѓе и јас се срамам што сум од скопје, абре вие разбирате или не, тоа не го отворил скопјанец на фејсбук тоа е дело на некој дојденец КОЈ мисли дека е скопјанец.http://www.facebook.com/pages/CELA-...JE-DA-GO-OSTAVI-SLOBODNO-DA-DISE/118597453206
Ај зачитајте коментарите малку. Коментарите ги зачитајте па ќе видите .
И немора да ми бришете постовите овде или барем пишете зашто ги бришете.
Ви ја земаат работата, да можеби, зашто сите оние што живеат веќе овде не се трудат доволно за да ја добијат таа работа а они знаат дека ако не успеат ќе мора пак да се вратат онаму од каде што дошле и затоа се трудат највеќе што можат, додека некои татини синови и ќерки дремат во некое кафуле се зезат и пијат кафе во вечерните часови овие кои дошле од поодалечените краеви учат па после биле подобри и ја земале работата па нормално кога книга не фаќате бре, се ви е онака тато носи мама меси а вие само на готово, не се криви провинцијаците криви сме ние самите и нашите родители зашто не обврнале доволно внимание на нас и нашиот напредок во образованието али ние сме всушност такви што менталитетот не ни дозволува да си ја признаеме грешката па ја фрламе топката на други.