M
Moon Child
Гостин
Гладиус, не го спорам фактот дека постојат такви кои мислат дека ако живеат во Скопје живеат во Њујорк. Дека постојат такви што дошле од село, а се прават граѓани. Но постојат и Скопјани кои се како што вели темава "накурчени". Во тој линк кој го поставив низ коментарите долу забележав една теткица од која буквално ме фати дијареа.
За ваквите накурчени мислам дека станува збор. Ако сум грешка, поправете ме. Но не доликува на еден граѓанин да се однесува како што се однесува таа. Да не ме сфати некој погрешно, но да не биле останатите градови, нејзиното Скопје после земјотресот ќе си останело такво какво што си било. Тогаш цела Македонија работела за Скопје да се дигне и да стане тоа што е денес. Скопје како Скопје само нема да успее во државава, секогаш ќе му треба помош од останатите градови. Темава е едно големо генерализирање, постојат покондирени Скопјани, но постојат и Скопјани кои од време се таму , уште од пра дедовци. Секаде има накурчени, впрочем цела држава ни е накурчена а ние се замараме за глупости :smir:
Verce Krstevska Jovanovic i ovie pola friends ne se od skopje GARNT!
Verce Krstevska Jovanovic uhhh, pa da ne ne? ete citaj mi na wall, i taka mi ide da se ubijam od provincijaahhh bee, tayko mi zlatnicok ne si go slusav na vremeto, mislev iskompleksiran e covekov deka sme stari skopjani..c c c c... sega gledam, se bil vo pravooo! ama bas sve!
Verce Krstevska Jovanovic tazno ali vistinito![]()
За ваквите накурчени мислам дека станува збор. Ако сум грешка, поправете ме. Но не доликува на еден граѓанин да се однесува како што се однесува таа. Да не ме сфати некој погрешно, но да не биле останатите градови, нејзиното Скопје после земјотресот ќе си останело такво какво што си било. Тогаш цела Македонија работела за Скопје да се дигне и да стане тоа што е денес. Скопје како Скопје само нема да успее во државава, секогаш ќе му треба помош од останатите градови. Темава е едно големо генерализирање, постојат покондирени Скопјани, но постојат и Скопјани кои од време се таму , уште од пра дедовци. Секаде има накурчени, впрочем цела држава ни е накурчена а ние се замараме за глупости :smir: