Pat Bateman
Oh Africa, brave Africa
lugje a koj ima odgovor pa na moeto prasanje, znaci jas ne baram rabota, jas baram otkaz!!!!! me obvrzaa so eden robovladetelski dogovor i sega jas si baram spodogbeno da zaminam, zosto vo meguvreme si najdov podobro platena rabota i toa e toa, ama ovie vamu ne mi prifakjaat, ili da sum ispocituval otkazen rok od neverojatni 3 meseci, ili da si idam onaka, ne se pojavuvas 3 dena na rab, i ke me tuzele pazi
)) i sega uste mi prefrlaat demek sto ne sum im kazal deka ke si idam pred 3 meseci, a jas rabotava si na najdov pred pola mesec.... a ne deka im znaci nesto toa sto ke si idam firmata i onaka im se raspagja, rabotava e da me spreci mene namerno c c c a btw se raboti za televiziski kanal vo sopstvenost na gazda koj poseduva i privaten fakultet, valjda ke prepoznaete koj e
) Znaci zemjava ti e tesko sranje, cim takvi dogovori moze da ni podmetnuvaat i najtragicno, kade pazi spored toa sto go pisal on, on moze u sekoe vreme mene otkaz, a jas moram da mu najavam 3 meseci unapred......abe aloooo za tri meseci nekade vojni pocnuvaat i zavrsuvaat!!
))))