Roger Sanchez @ Club Colosseum - 9.12.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Acctic
  • Време на започнување Време на започнување
Ја отворив прозор накај 1 и пол , и ја пушти тогаш .. лост ? :)))) и се журкав малце на прозор и затворив ладно беше :)

Само што се вратив. Одличен жур според мене.
Ушиве у офсајд.:pos:
Голем поздрав до Бидиков и Г@рфилд женската екипа. (:
Поздрав и до тебе, и од G@rfielD и од женската екипа. :)

Иначе, што да се каже... сечење. Топ журче, само една замерка до Колосеум, нареден пат за вакви работи, колена и кичми гратис на влез нека даваат, не сапуници за балончиња праење. :icon_lol:

Би замолил некој да постави слика од картите ако може. Фала.

mrwobc.jpg

Топ журка, али озвучење катстрофа. На неколку пати Тарзан идиотот отиде и му кажа на чоекот да намали бас за да не изрика озвучењето!
А иначе, респект за чоекот, уа за сите шминкери шо не се мрднаа од место, уа за идиотот шо дремеше до Санчез со марамата со рацете у џеб, уа за сите на втор спрат шо се понашаа ко на борба со лавови да дошле!
Браво за публиката што у 4:30 уште скокаа и Санчез се врати на “бис“ хахахаахах
А иначе, само што станав :)

Топ журка, али озвучење катстрофа. На неколку пати Тарзан идиотот отиде и му кажа на чоекот да намали бас за да не изрика озвучењето!
А иначе, респект за чоекот, уа за сите шминкери шо не се мрднаа од место, уа за идиотот шо дремеше до Санчез со марамата со рацете у џеб, уа за сите на втор спрат шо се понашаа ко на борба со лавови да дошле!
Браво за публиката што у 4:30 уште скокаа и Санчез се врати на “бис“ хахахаахах
А иначе, само што станав :)
Идиотот е Свила стариот иначе газда на Colosseum,не верувам дека би денсал он.:smir:

Иначе Роџер искина вчера у буквална смисла.Топ жур музика на ниво,друштво такоџе,малце тоа кошулчето шо го носеше беше Пинк Тв стил ама му се опрашта.На работа сум моментално,видеа околу 10 саат вечер очекувајте,има поприлично многу.:smir:

Плакнете очи тие што не бевте, како мене..

^ Последната песна од последниов клип, Diamond life, верзијава е од?

My ears. :( И зошто, о зошто балоните...
Супер журка, срање помин. Too much goozhvah, no densanye.

Така ми се чини или немаше скоро ич жени на ова?

Ма човек 3/4 се машки пак. Ти ми даваш први редови, иди тие снимките од позади една жена на 10 машки има.

не се нервирај даре.гајле ми е дали се машки или женски.не идам по мување ја на журки.Е сеа ако ти идеш за тоа,твој проблем.:smir:

--- надополнето ---

^ Последната песна од последниов клип, Diamond life, верзијава е од?

My ears. :( И зошто, о зошто балоните...
Супер журка, срање помин. Too much goozhvah, no densanye.

Pryda feat Julie McKnight
- Muranyi / Diamond Life (acapella) (Dirty South mashup)

Неам зборови, ненормална журка :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Дали може да ми каже некој ако знае како се вика траката со латино елементи (барем мене како такви ми звучеа :D ) шо ја пушти околу 3:30

Беше турбо, одлично, многу гужва ама после толку години станува навика. Конечно го чкртнав од листата и вредеше. И сега веќе не можам да запамтам што се чкртнав во животот од електроника, ама скоро се што сакав бев. Ми останаа Орбитал, Андерворлд, Бленк енд Џонс и АТБ може и Фјучр Саунд оф Лондон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom