Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид 29.11.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Iceboy
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи на дербито?

• Вкупно гласачи
    307
Статус
Затворена за нови мислења.
И Јувентус има 3 финалиња по ред во ЛШ,незнам до каде ти води муабетов.

Барселона и Реал се моментално најсилните екипи во Европа.Каталонците вчера ги згазија,меѓутоа јас мислам дека Реал одигра очајно слабо и затоа е тој резултат.Реал Мадрид вчера незнае каде тераат,како второлигаш играа.
Па они викат не болел поразот од Реал Мадрид во 1/4 финалето од сезоната 2002/03... Што мислиш ти што боли повеќе пораз во 1/4 финале или во финале?? И + поразот од Реал од пред 7 години, од Бара пред 1 ипол година...

А за Јувентус знам оти има 3 по ред, ама нема освоено 2 по ред.. Првата победа, после 2 порази.. Така да Барса го спречи Манчестер да биде прв тим што ја одбранил ЛШ...тоа прави уште повеќе да ме боли мене поразот..а ваљда и поголемиот дел од фановите на Јунајтед..

И да не бидам целосен офтопик се сложувам со вториот дел од твојот пост.. Реал беше едноставно преслаб вчера, посебно во одбраната.. Како муви без глави беа..

I would like to announce the death of Real Madrid C.F. Born 1902. Died 2010. Real's life was ended by shots to the left and right corners of the goal. Real leaves a father (Jose Mourinho), sons (Higuain, Ozil, Casillas and Benzema) a Daughter (Cristine Ronaldo) to morn its passing. The funeral service for Real Madrid will be held at the Bernabeu on 30/11/10 RIP :(

@apidrone

Значи не е барса јака а :pos:

bravo za site navivaci na real osven isklucok 2-3
sega veruvam podobro gi zapoznavte vasite igraci i veruvam deka nema da letate na naredniot natprevar,tuku samo ke si recete se nadevame deka ke pobedi real :)

P.S. i glupo e da se narekuva ova el klasiko ili duel pomegju ronaldo i messi :)
koga ova e daleku od el klasiko i messi e nekolku svetlosni godini pred kristina :)

Најпрво, честито победа на Барселона. А сеа да си пишам што имам:
Испадна дека најлесен противник на Барселона е Реал Мадрид. Не се толку Барса јаки, колку што овие другиве воопшто не се трудеа. Како целосно да ги сруши првиот гол на Чави. Тоа вчера што го видов, како да не беше Реал што го гледав цела сезона. Потфрли буквално целиот тим, а најмногу одбраната. Веројатно уште долго време одбраната ќе биде рак рана за Реал. Резултатот воопшто не отсликува кој е кој во моментот. Ако не се гледа резултатот, натпреварот многу потсетува на ланскиот кога Барса победи 1-0. И тогаш воопшто не се ни трудеа Реал да дадат гол. Премногу простор оставено во одбраната, па и Амаури да игра за Барселона, гол ќе даде, а не па Виља. За да ја победиш Барселона, треба многу да трчаш, исклучително многу. Очигледно не се подготвени на такво нешто играчите на Реал, сеуште. Ако можеше една Португалија да ја тепа Шпанија (која што 90% е составена од играчи на Барселона), можеше и Реал да ја растури Барселона. Но едноставно, не се замараа. Освен еден шут на Ди Мариа, и неколку удари од слободен удар на Роналдо, друго ништо. Се виде дека по 2-0, овие застанаа. Штом ни Мурињо не успеа да ги натера да играат дупкиве, тогаш нешто сериозно се случува со Реал Мадрид. Мурињо воопшто не е крив. Тој и со Виљареал ќе ја тепа Барселона, но Реал е нешто друго. Ќе видиме што ќе се случи во Мадрид. Дотогаш има доста време, се надевам ќе извлечат поука.
За крај би апелирал до навивачите на Реал воопшто да не се замараат со резултатот, затоа што ако на самите фудбалери не им е гајле што го посрамотија дресот што го носат (а притоа земаат милиони), вас па ич не треба да ве интересира. Не е крај на светот, утре Барселона од било кого може да киксне.

Извини на прашање, на алфа гледаше фудбал вчера???

За крај би апелирал до навивачите на Реал воопшто да не се замараат со резултатот, затоа што ако на самите фудбалери не им е гајле што го посрамотија дресот што го носат (а притоа земаат милиони), вас па ич не треба да ве интересира. Не е крај на светот, утре Барселона од било кого може да киксне.

Добро кажано

aj ve molam nekoj ako najde highlight so arabski komentatori neka postira video ludilo se tie bas bi sakal da slusnam kako reagiraa vcera

Извини на прашање, на алфа гледаше фудбал вчера???
Што сакаш да ми кажеш?? Дека Барселона се непобедливи? Дека газат? Дека до Мурињо е работата?? Всушност, ми го прочита ли целиот пост, или онака издвои она што тебе ти одговара...
А за останатите, само да не биде после: Ама битно ние вас ве тепавме, нема врска што не освоивме ништо.

Што сакаш да ми кажеш?? Дека Барселона се непобедливи? Дека газат? Дека до Мурињо е работата?? Всушност, ми го прочита ли целиот пост, или онака издвои она што тебе ти одговара...
А за останатите, само да не биде после: Ама битно ние вас ве тепавме, нема врска што не освоивме ништо.
Да,да и да.

Реков бе.Можда Херкулес беше не можевме,ама Реал можеме:tv:
А Рубин нека не тепа и 10:0,ме боли левото...ионака имаме загарантирано 1 место.

Покажаа и Херкулес и Интер, дека не е така. А да, следната среда доаѓа Рубин Казан.

Ете класична реакција на понижен навивач кој не знае да прими пораз!

Херкул..Тарзан...или било кој друг...вчера пукна ПЕТАРДА!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom