Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид 29.11.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Iceboy
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи на дербито?

• Вкупно гласачи
    307
Статус
Затворена за нови мислења.
кој задрид бе клошар еден, нејќам да се карам али вакви провокации после победена утакмица нај ме курчат, да изгубевте ко пизди ќе се криевте
а да ви кажам дека сезоната уште не е завршена, има уште 20 и кусур утакмици меѓу која и на бернабе една, затоа не се радувајте пред време
кој последен се смее најслатко се смее
НЕКОЈ КЕ ЛАПА КАЗНИЧКА......

кој задрид бе клошар еден, нејќам да се карам али вакви провокации после победена утакмица нај ме курчат, да изгубевте ко пизди ќе се криевте
а да ви кажам дека сезоната уште не е завршена, има уште 20 и кусур утакмици меѓу која и на бернабе една, затоа не се радувајте пред време
кој последен се смее најслатко се смее

не е толку важна титулата колку сексот кој ви го мавнавме :vozbud::vozbud::vozbud:
п.с. GIVE ME FIVE :vozbud::vozbud::vozbud:

Абе, Каталонци, 95% од вицевиве и заебанциите ви се крадени фори, дајте нешто ново да чуеме...мислам, заслужено е - бидете креативни! :)

Заслужена победа на барса,доминараа цели 90 минути.....нашиве не знаеа каде е топката....
пс. Честито победа на сите каталонци.... :salut:

Кој играч на Реал ја заслужува Extream1 наградата,bambino katastrofiko? :tv:

братче ок важна ми е невикам не али и да не ја земиме оваа година тоа што ви го сторивме ме исполнува едноставно свршив како да имав секс со 2 црнки брат и да не земеме титула вас ве исексавме здраво да ве боли да ве пржи до душа.единствено што ми е жал за касиљас е за курињо,манекенот и компанија насилници не бе брат ви докажавме кој е кој,кој моментално игра најубав фудбал ви докажавме дека парите не го прават фудбалот,ви докажавме дека и мурињо не ви помага едноставно докажавме дека моментално сме најдобри на планетава(без провокација)...

ај вгодина ќе ги купите чак норис,силвестер сталоне,брус вилис,жан клод ван дам и шварценегер па белким ќе извадете нерешено :vozbud:(мала шала):smir:

Вчерашната игра на Барса не може да се опише со зборови.
Меси, Чави, Иниеста...и целата екипа без исклучок, одиграа на ниво на кое ниедна екипа немаше теорија да парира.
Совршенство
"кралевите", треба да се поклонат пред владетелите на Универзумот.

Главата горе Реал, можевте да примите и 7 гола :):)

После однос...Мажот: - ајде уште еднаш..Жената: - абе не сум јас Реал па да го примам 5 пати

Дечко за кого навиваш ти??? Арсенал??? :pos2::pos2: губи се да не ти мавнам јас на тебе 10 секса:tapp:

Изјавите на Џозе и на Пеп да не ги има некој после мечот ?

Мурињо го прашува својот син:
-Сине, за кого навиваш во фудбал?
-Јас, тато, за Реал Мадрид, ама од појакиве тимови, за Барселона.

Овај најак е. :pos: :pos: :pos:

После однос...Мажот: - ајде уште еднаш..Жената: - абе не сум јас Реал па да го примам 5 пати

Aj не може уште некој да го напише ''вицов''.

Најјакото е што и рандом фанови се ситат и дркаат на поразов на Реал,тешка работа.
А,фановите на Барселона оправдано дупчат...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom