Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид 29.11.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Iceboy
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи на дербито?

• Вкупно гласачи
    307
Статус
Затворена за нови мислења.
Дечко за кого навиваш ти??? Арсенал??? :pos2::pos2: губи се да не ти мавнам јас на тебе 10 секса:tapp:
Добро де,не мора да се лутиш,не е многу 5 гола,можеа и 7-8 да ви дадат :vozbud:.....btw Против Реал сум(поточно Мурињо),не сум за Барса....:helou:

Aj не може уште некој да го напише ''вицов''.

Најјакото е што и рандом фанови се ситат и дркаат на поразов на Реал,тешка работа.
А,фановите на Барселона оправдано дупчат...

И јас ќе го пишав да ги задоволам останативе напатени душички...После однос...Мажот: - ајде уште еднаш..Жената: - абе не сум јас Реал па да го примам 5 пати!!!

За Барса е оправдано, јас им сповнав во фан клубот молете се да не изгубите:toe:

--- надополнето ---

Добро де,не мора да се лутиш,не е многу 5 гола,можеа и 7-8 да ви дадат :vozbud:.....btw Против Реал сум(поточно Мурињо),не сум за Барса....:helou:

Не се лутам, уживај си...можеа и 50 до 100:vozbud:

Најјакото е што и рандом фанови се ситат и дркаат на поразов на Реал,тешка работа.

леле давор колку си само искомплексиран цццццццццццццццццц

аууу шо мерак ми се напраи еј!посебно за мурињо, се праи толку јак а го лапна 5 пати и тоа немиен !:pos2:
До фановите на Реал честито и да ви се множат поразите :toe:со манекени не се игра...само Озил го бива другото све манекен до манекен!

леле давор колку си само искомплексиран цццццццццццццццццц

значи појче заебанции примив од навивачи на Интер, Арсенал, Милан, Јувентус........... отколку од Барселона, кој е искомплексиран овде ? :smir:

Ronaldo : GOSPOD me prati na zemjata da gi naucham lugeto da igraat football.Messi : HMMMM ne se sekavam deka prativ nekogo :D !!!!

значи појче заебанции примив од навивачи на Интер, Арсенал, Милан, Јувентус........... отколку од Барселона, кој е искомплексиран овде ? :smir:
епа брат коа ќе го лапнете 5 пати и тоа на најголемо дерби у свет шо очекуваш!
нормално дека сите ќе заебаваат!:pos2:

Ако стварно мислат навивачите на Реал оти пораз во 1/4 финале пред 7 години боли повеќе од пораз во ФИНАЛЕ и тоа кога со победа ќе бевме ПРВА ЕКИПА ШТО ЈА ОДБРАНИЛА ТИТУЛАТА ШАМПИОН НА ЕВРОПА (пред само една ипол година) не знам што да кажам....

Па нормално зошто во реал има самопрогласени "специјални" и "галактикоси", тие се "најдобри" и затоа на нивни порази сите ќе се ситат!

и ти се ситеше на поразот на Барса од Интер па никому ништо:toe:

Најпрво, честито победа на Барселона. А сеа да си пишам што имам:
Испадна дека најлесен противник на Барселона е Реал Мадрид. Не се толку Барса јаки, колку што овие другиве воопшто не се трудеа. Како целосно да ги сруши првиот гол на Чави. Тоа вчера што го видов, како да не беше Реал што го гледав цела сезона. Потфрли буквално целиот тим, а најмногу одбраната. Веројатно уште долго време одбраната ќе биде рак рана за Реал. Резултатот воопшто не отсликува кој е кој во моментот. Ако не се гледа резултатот, натпреварот многу потсетува на ланскиот кога Барса победи 1-0. И тогаш воопшто не се ни трудеа Реал да дадат гол. Премногу простор оставено во одбраната, па и Амаури да игра за Барселона, гол ќе даде, а не па Виља. За да ја победиш Барселона, треба многу да трчаш, исклучително многу. Очигледно не се подготвени на такво нешто играчите на Реал, сеуште. Ако можеше една Португалија да ја тепа Шпанија (која што 90% е составена од играчи на Барселона), можеше и Реал да ја растури Барселона. Но едноставно, не се замараа. Освен еден шут на Ди Мариа, и неколку удари од слободен удар на Роналдо, друго ништо. Се виде дека по 2-0, овие застанаа. Штом ни Мурињо не успеа да ги натера да играат дупкиве, тогаш нешто сериозно се случува со Реал Мадрид. Мурињо воопшто не е крив. Тој и со Виљареал ќе ја тепа Барселона, но Реал е нешто друго. Ќе видиме што ќе се случи во Мадрид. Дотогаш има доста време, се надевам ќе извлечат поука.
За крај би апелирал до навивачите на Реал воопшто да не се замараат со резултатот, затоа што ако на самите фудбалери не им е гајле што го посрамотија дресот што го носат (а притоа земаат милиони), вас па ич не треба да ве интересира. Не е крај на светот, утре Барселона од било кого може да киксне.

Ако стварно мислат навивачите на Реал оти пораз во 1/4 финале пред 7 години боли повеќе од пораз во ФИНАЛЕ и тоа кога со победа ќе бевме ПРВА ЕКИПА ШТО ЈА ОДБРАНИЛА ТИТУЛАТА ШАМПИОН НА ЕВРОПА (пред само една ипол година) не знам што да кажам....

И Јувентус има 3 финалиња по ред во ЛШ,незнам до каде ти води муабетов.

Барселона и Реал се моментално најсилните екипи во Европа.Каталонците вчера ги згазија,меѓутоа јас мислам дека Реал одигра очајно слабо и затоа е тој резултат.Реал Мадрид вчера незнае каде тераат,како второлигаш играа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom