Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид 29.11.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Iceboy
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи на дербито?

• Вкупно гласачи
    307
Статус
Затворена за нови мислења.
Па то и јас си го помислив.....5 години заедно,освоја светско и европско...и сетот о да се расипит за 1 минута...тешко...
Пријателство се гради многу а се расипува за помалку од минута свати! :)

Којзнае што му рекол Пујол на Рамос,сигурно нема без врска да го удри :toe:

Се бараат 11 дечиња облечени во бели маици...биле на Ноу Kамп....а се изгубиле некаде накај 70 минута ...едно од нив вреди 100 милиона..се нудат 500 милиона за било какви информации !!!!!

Не сум фан на ниеден од овие 2 клуба ама доста креативно.хххх

Одсекогаш сум бил за барселона, нема врска дека сега победиле, па ајде за Барса. И мило ми е шо вака ги згазија Реал најмногу заради Мурињо, оти многу филмој го мава чоекон и мисли дека е господ, а уствари не е ништо повеќе од останатите тренери. Ако беше толку јак тренер, колку шо го прикажува сите, немаше да дозволи негов тим да изгуби толку катастрофално. А уште потрагичното е шо Реал не направи ништо во цел натпревар, мислам единствен удар му беше од слободен, Роналдо ко ја пуцна до голо, и после и Роналдо знаел пенали да пуца, најдобар во свето. Абе нека се покрија сите од Реал.
Игра каква шо игра Барселона моментално никој друг не игра А И НЕМОЖИ.
Браво!

Ги нема навивачиве на задрид, ко кристина на натпревар :vozbud:

Pita Mourinho Casillasa: "Gdje je lopta?" Casillas:"Jesam li ti pet puta rekao, u golu

Ги нема навивачиве на задрид, ко кристина на натпревар :vozbud:

кој задрид бе клошар еден, нејќам да се карам али вакви провокации после победена утакмица нај ме курчат, да изгубевте ко пизди ќе се криевте
а да ви кажам дека сезоната уште не е завршена, има уште 20 и кусур утакмици меѓу која и на бернабе една, затоа не се радувајте пред време
кој последен се смее најслатко се смее

кој задрид бе клошар еден, нејќам да се карам али вакви провокации после победена утакмица нај ме курчат, да изгубевте ко пизди ќе се криевте
а да ви кажам дека сезоната уште не е завршена, има уште 20 и кусур утакмици меѓу која и на бернабе една, затоа не се радувајте пред време
кој последен се смее најслатко се смее
кој губи, има право да се лути :smir:

Добро добро..ги отепавте од сеир мадритистите со резултатот...додуша и тие си заслужија донекаде толкав сеир ама никој ама апсолутно никој немам заприметено во сите теми каде се дебатираше за ова дерби да остави стручен коментар зошто Барселона изгледаше толку доминатно спрема Реал Мадрид и зошто одбраната на Реал на овој натпревар беше на рамниште со Вест Бромвич....воглавно земено Барселона изгледаше како да има два играчи повеќе од противникот со тоа што беа одлично поставени на теренот и трчаа како да нема ден утре..а фудбалерите на Мадрид изгледаа како преистрошени,како немотивирани,незаинтересирани,аматерски се однесуваа на теренот,преплашени од атмосферата..едноставно Барселона го уби Мадрид во секој смисол.....средината на Барселона доминатна како и секогаш но не само што беше доминатна туку на моменти изгледаа како нескротлива машина која секоја акција беше потенциален гол......на резултат 4-0 помислив дека Мадри ќе го доживее најголемиот резил во нивната историја со оглед на тоа дека имаше уште 35-6 минути за игра а Реал изгледаше толку немоќно.......играчите на Барселона наместо да ги дотолчат со голови и да итаат кон декласирање на големиот ривал тие решија да ги срамат со пасови и атрактивни потези на мал простор кога веќе му чукнаа четири гола....како и да е се си мислам додека Иниеста-Чави-Месси играат во топ форма тешко дека Реал ќе ја победи Барселона некогаш во меѓусебен дуел а камоли да освои трофеј..(иако има уште многу до крајот)!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom