Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид 29.11.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Iceboy
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи на дербито?

• Вкупно гласачи
    307
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи немам ништо ни против Реал, ни против никој таму, но идиотски потези ко овој на сељакот Рамос го навлекуваат гневот кај мене, ДО МАКСИМУМ ! После ова, за мене он е само еден обичен плачко, кој никогаш, НИКОГАШ нема да има срце на голем спортист. Фаулот над Меси, шо беше ова бе ПИЧКО една, шо беше? Ваљда, обид за убиство ... Но после тоа ? Одност спрема неговите колеги од репрезентацијата, со нив 2цата беше европски, светски шампион, ајде Пике знае да провоцира и се, ама Чави бе, Чави може да ти биде учител цел живот и никогаш да колена нема да му бидеш бе плачко, ете после вакви потези на вакви искомплексирани глупаци сакав 10 да им набутат, не 5 !
Во рауљ има доста такви искомплексирани, кои се губат на натпревари па не ми е чудно!

Вие сте прејаки, немате осетено како е да губите вака. На вистинскиот мадридист, или каталонец, небитно, во такви моменти му пука филм и доаѓа до такви ситуации. Во тие моменти не гледаш дали тоа што сакаш да го направиш ќе го направиш кон пријател од репрезентација, или некој друг.

vistinskiot katalonec na vremoto vi priredi El Pasillo i si otide doma so 4 gola u svojata mreza,da bideme jasni.A vistinskiot madridist moze samo da mu go ispusi na Messi i kompanija

Песната која утре Мурињо ќе му ја пее на Гвардиола :)
:pos:

Прочитав, уште еднаш два пати три пати, и да, сакав тоа да се случи.
Ти или си болен или ти фали нешто во главата :tapp::pos:...Само едно да ти стане јасно! ВИСТИНСКИОТ СПОРТИСТ И КОГА ПОБЕДУВА И КОГА ГУБИ Е ИСТ КОН ПРОТИВНИКОТ!

12 жолти и 1 директен црвен,што е многу,многу е за едно вакво дерби.

Реал???? хахаххахаха смешки се, Роналдо никогаш не бил и никогаш нема да биде добар играч на големи натпревари...
Меси е бог за него толку...

vistinskiot katalonec na vremoto vi priredi El Pasillo i si otide doma so 4 gola u svojata mreza,da bideme jasni.A vistinskiot madridist moze samo da mu go ispusi na Messi i kompanija

После точка не иде големо А туку запирка неписмен еден, а со навреди полека малце. Знаеме сите дека свршавате сеа, али немате права да навредувате сеа, педерска работа:kesa:

najgolem katalonec od Puyol nema,so treba on da pravi,da zema kalasnikov i da ubie Ramos a ccc do kaj stigna i ti so tvoite komentari
A i ajde ostaj toa,nego so ne go spomnes toa so na Messi sakase da mu ja skrsi nogata,ostaj go puyol i xavi,da go udiras na takov pickarski nacin,velikanot na denesniot fudbal,e za sekakva osuda,pa i Messi da bil Katalonec

FACEPALM

Ел Пасиљо беше друго бе човек, тогаш се беше решено, и двата тима го играа натпреварот за кур ташак, немаше никакво ривалство тогаш, се исто им беше и на двата тима како ќе биде крајнот резултат. И сега да има таква ситуација за Барса, и Реал ќе постапат така, т.е ќе ги поздрават играчите на Барселона.

Криво би ми било на Барселона да му се падне Челзи во ЛШ.Штета вака добра екипа како каталонциве да отпадне рано:(

Лелее бе...види го овој!!

Ах сирот...ах тој човек што ти направи :)

Ти или си болен или ти фали нешто во главата :tapp::pos:...Само едно да ти стане јасно! ВИСТИНСКИОТ СПОРТИСТ И КОГА ПОБЕДУВА И КОГА ГУБИ Е ИСТ КОН ПРОТИВНИКОТ!

Да точно, кон мирен противник. Али како мојш да издржиш да не му акнеш една на Бускетц, Пујол. Валдез и Пике? Такви плачипизди нема нигде. Па макар и Меси глумецон кога глумеше лакт од Карваљо.

Подржка за Рамос. :)

Не сте хумани од нареден меч без тоа УНИЦЕФ ќе настапувате на дресовите!

А има и уште една нехумана работа што ја направивте не му ја понудивте опцијата да ја земете службено утакмицава на Мурињо :)

После точка не иде големо А туку запирка неписмен еден, а со навреди полека малце. Знаеме сите дека свршавате сеа, али немате права да навредувате сеа, педерска работа:kesa:

Па нели беше ти тој кој најави дека не ќе можеме ние да седиме на форум од тебе ако победи Реал...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom