Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид 29.11.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Iceboy
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи на дербито?

• Вкупно гласачи
    307
Статус
Затворена за нови мислења.
Или не сте вистински навивачи на вашите тимови, или па не знаете што значи да си вистински мадридист.

Рамос е господ и мадридиста до смрт ! Штета што не му ја скрши ногата на Пујол, и тоа се цени, кога се работи за Мадрид и за мадридското срце жртвуваш и пријателство и се, секоја чест, само како што кажав требаше да му ја скрши ногата.

Што очекувате вие бе, они си поигруваат со нив како мали деца, си играат тики-така, ти шутираат од центар, те потценуваат, ти пука филмот, и нормално дека ќе го удариш, вистински начин за да се докаже колку си приврзан кон клубот !

Истото тоа што го направи Роналдо, кога бисквитот му го направи на Солбакен никој ништо не прокоментира, а Роналдо штом тоа го направи одма е пичка, ваков-наков..
Посмешен пост од овој немам прочитано на кајгана жими се :pos: Значи ако неможеш фер и коректно треба да тепаш :pos: Си играла Барса еми ќе си играт најдоа мали деца од МАдрид ќе си играт кој им е крив кога незнаат да игра и они така нека си седат дома а не да одат и да се тепаат фудбалот се игра со топка а не со шутеви и боксови кој противничките играчи :toe: И застрами се за тоа што го напиша не ти се страм!

Или не сте вистински навивачи на вашите тимови, или па не знаете што значи да си вистински мадридист.

Рамос е господ и мадридиста до смрт ! Штета што не му ја скрши ногата на Меси, и тоа се цени, кога се работи за Мадрид и за мадридското срце жртвуваш и пријателство и се, секоја чест, само како што кажав требаше да му ја скрши ногата.

Што очекувате вие бе, они си поигруваат со нив како мали деца, си играат тики-така, ти шутираат од центар, те потценуваат, ти пука филмот, и нормално дека ќе го удариш, вистински начин за да се докаже колку си приврзан кон клубот !

Истото тоа што го направи Роналдо, кога бисквитот му го направи на Солбакен никој ништо не прокоментира, а Роналдо штом тоа го направи одма е пичка, ваков-наков..

najgolem katalonec od Puyol nema,so treba on da pravi,da zema kalasnikov i da ubie Ramos a ccc do kaj stigna i ti so tvoite komentari
A i ajde ostaj toa,nego so ne go spomnes toa so na Messi sakase da mu ja skrsi nogata,ostaj go puyol i xavi,da go udiras na takov pickarski nacin,velikanot na denesniot fudbal,e za sekakva osuda,pa i Messi da bil Katalonec

Хејтери смирете страстите и доста серете за КРАЛСКИОТ КЛУБ РЕАЛ МАДРИД, само можете да серете и друго НИШТО:tv:

Па не баш, може и да се радуваме дека ви набутавме 5 гола и не можевте топка да видите кај е, па да сереме. Има битна разлика.

Е, заборавив - ај оди легни си.

giveme5mondaylogo.jpg

Не ми се верува дека мислев нерешено ќе заврши. Секоја чест, одвратни ми се играчите на Барселона, тешки плачковци, ама за фудбалот давам рака. Ваква лекција по фудбал да му одржиш на тим чиј тренер е Мурињо, па уште и вакви играчи... е стварно нешто. Мурињо има време до Април таму, кога и да е наредното дерби. Ако Реал го изгуби и тој натпревар, Перез мислам дека знае што треба да прави. Жалосно, стварно жалосно.

Коментар од нет што начекав : Да се играше со 3 топки, можеби Реал и ке дојдеше до фудбалот ... :toe:

Од вас поголеми плачковци нема бе...коа ќе видите вие бел ден???:pos2:
Ауу кој коментираше??? :pos: Редовните муштерии на Јуве кои исто така незнаат за победа или макар нерешено против нас :pos:

Овие интеристи кои плачат за Реал... ги сакам :pipi:

Уопште не плачам за Реал - нит навивам за Реал нит нишо ...једино почнав да го поштуем Кристијано пошо само он се труди у таа екипа ....шо е тужно , ако видиш колку пари даваат за т.н звезди !

Од друга страна ги симпатишав Барса дур не укапирав какви дајвери/пички и прљави играчи се =) Али уатевер \m/

Sprinkles Sprinkles :D

ramos bil placko plackovci se pique puyol i valdes ja neznam so majka baraat na sekoj faul da trcaat sprintovi po 50 metra samo za da placat kaj sudijana i da krevaat tenzija. cestito pobeda na barca vakov fudbal retko se gleda

Криво би ми било на Барселона да му се падне Челзи во ЛШ.Штета вака добра екипа како каталонциве да отпадне рано:(

najgolem katalonec od Puyol nema,so treba on da pravi,da zema kalasnikov i da ubie Ramos a ccc do kaj stigna i ti so tvoite komentari
A i ajde ostaj toa,nego so ne go spomnes toa so na Messi sakase da mu ja skrsi nogata,ostaj go puyol i xavi,da go udiras na takov pickarski nacin,velikanot na denesniot fudbal,e za sekakva osuda,pa i Messi da bil Katalonec

Вие сте прејаки, немате осетено како е да губите вака. На вистинскиот мадридист, или каталонец, небитно, во такви моменти му пука филм и доаѓа до такви ситуации. Во тие моменти не гледаш дали тоа што сакаш да го направиш ќе го направиш кон пријател од репрезентација, или некој друг.

Значи немам ништо ни против Реал, ни против никој таму, но идиотски потези ко овој на сељакот Рамос го навлекуваат гневот кај мене, ДО МАКСИМУМ ! После ова, за мене он е само еден обичен плачко, кој никогаш, НИКОГАШ нема да има срце на голем спортист. Фаулот над Меси, шо беше ова бе ПИЧКО една, шо беше? Ваљда, обид за убиство ... Но после тоа ? Одност спрема неговите колеги од репрезентацијата, со нив 2цата беше европски, светски шампион, ајде Пике знае да провоцира и се, ама Чави бе, Чави може да ти биде учител цел живот и никогаш да колена нема да му бидеш бе плачко, ете после вакви потези на вакви искомплексирани глупаци сакав 10 да им набутат, не 5 !

Рој Кин ги милуваше ривалите кога играше во Јунајтед :tapp: Незнам како ги оправдуваш неговите потези,или тој играше во Јунајтед за него тоа не важи :tapp:

Луѓе па ова беше понижување на противникот иако реално јас не видов 2 екипи во теренот само Барса играше.........срамота за РЕАЛ:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom