Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид 29.11.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Iceboy
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи на дербито?

• Вкупно гласачи
    307
Статус
Затворена за нови мислења.
Муабетиве циклично почнаа да кружат.Уште еднаш ке повторам:

Ова е 21 век,Франко умре !

Кога веќе кажуваш дека сме 21 век, ај кажи ми во што сте поарни вие од нас во овој 21 век ? Да не имате повеќе освеоно Ла Лига или ЛШ ? Оу да, имате освоено еден Копа Дел Реј, и затоа сте мнооогу пред нас во овој 21 век. Браво за тебе. :smir:

--- надополнето ---

A vie Liga na Sampioni ke osvoite za 100 godini posto sega na red se drugi posilni ekipi :smir:

Не мешај ЛШ во тема за натпревар од Примера, муабетов префрли си го во темата за ЛШ, ако имаш нешто паметно да пишиш пиши, ако не не пишувај колку само да се рече дека си пишал.

Кога веќе кажуваш дека сме 21 век, ај кажи ми во што сте поарни вие од нас во овој 21 век ? Да не имате повеќе освеоно Ла Лига или ЛШ ? Оу да, имате освоено еден Копа Дел Реј, и затоа сте мнооогу пред нас во овој 21 век. Браво за тебе. :smir:

--- надополнето ---
.

A posed na topka?

kolku mirni i krotki bea fanovite na real izminative 2 godini:)
sega naednas pobesnaa :)

--- надополнето ---

aj ve svakjam toj period vi e na besnilo i ke vi mine za kratko :)

Се сеќаваш ти каков беше за време на концертот од Ван Дајк и после него? Тоа неможе ни со беснило да се спореди, ја излити картата од дркање :)

A vie Liga na Sampioni ke osvoite za 100 godini posto sega na red se drugi posilni ekipi :smir:

Не веруем дека некој би се спуштал на тоа ниво да прае муабет со навивач на Јуве. Ајде пиши нешто у Лига Европа, таму ти е местото, не сте достојни да спомињате ЛШ :)

Не веруем дека некој би се спуштал на тоа ниво да прае муабет со навивач на Јуве. Ајде пиши нешто у Лига Европа, таму ти е местото, не сте достојни да спомињате ЛШ :)

Ај бе па и ти што педерче си бил, остај ги не им го спуштај до толку гледаш дека после 5 год едвај кренаа глава покрај Читадела, Лече, Киево, Бари, Бреша:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Изгубени Пички се они не ги дирај:pos2:

Барселоновци никако да научите дека Мурџо ве знае inside out?
Ја мислам дека Барса нема шанси да тепа, минимум икс! Ако треба со пенал ама ке ве тепаат или ке ви извадат бод.
Башка и пет пати по ред нема резон да тепате со Реал!

+1

Најмалку нерешено,највеќе победа.Мурињо е кошмар за овие,така и ќе остане.

Не ми се верува. 2 години поминаа, а Даворче е упорен. :pos:

Не ми се верува. 2 години поминаа, а Даворче е упорен. :pos:

Реално ти кажувам.Исто како што кажав во Саботата дека играте ванземјански фудбал и дека таа Барселона играше страшно.
Па сеа види ти..

+1

За некого Мурињо, за некого Иниеста :tv:
Плус за се постои прв пат....:)

Греота Стекеленбург,уште има кошмари од Иниеста,да.
Ако мислеше на него..
За се постои првпат?Океј,до 29 ќе почекаме и ќе видиме што како.

Стекеленбург не толку...ама Ешли Кол и Чех ти се посебна приказна:)

kade imal koncert, neznam ,prv pat slusam od tebe ?

У пензионерски дом. Ај сеа олади малку и не го пикај носот свегде, немора на сваки ебан пост да реплицираш. Само картата и тастатурата ти са у памет, иди бркај пичке малку. Ќе закржлаеш ваке :)

+1

Барса против Мурињо...4 победи...3 порази...3 нерешени...
На Ноу Камп 3 победи и 2 нерешени,без пораз.

Да да,кошмар:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom