A vie Liga na Sampioni ke osvoite za 100 godini posto sega na red se drugi posilni ekipi :smir:Губенпуси, ај ќе освоите и вие титула за 5 години, пошто сеа е Милан на ред:pos2::pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A vie Liga na Sampioni ke osvoite za 100 godini posto sega na red se drugi posilni ekipi :smir:Губенпуси, ај ќе освоите и вие титула за 5 години, пошто сеа е Милан на ред:pos2::pos2:
Муабетиве циклично почнаа да кружат.Уште еднаш ке повторам:
Ова е 21 век,Франко умре !
A vie Liga na Sampioni ke osvoite za 100 godini posto sega na red se drugi posilni ekipi :smir:
Кога веќе кажуваш дека сме 21 век, ај кажи ми во што сте поарни вие од нас во овој 21 век ? Да не имате повеќе освеоно Ла Лига или ЛШ ? Оу да, имате освоено еден Копа Дел Реј, и затоа сте мнооогу пред нас во овој 21 век. Браво за тебе. :smir:
--- надополнето ---
.
kolku mirni i krotki bea fanovite na real izminative 2 godini
sega naednas pobesnaa
--- надополнето ---
aj ve svakjam toj period vi e na besnilo i ke vi mine za kratko![]()

A vie Liga na Sampioni ke osvoite za 100 godini posto sega na red se drugi posilni ekipi :smir:

Не веруем дека некој би се спуштал на тоа ниво да прае муабет со навивач на Јуве. Ајде пиши нешто у Лига Европа, таму ти е местото, не сте достојни да спомињате ЛШ![]()
Се сеќаваш ти каков беше за време на концертот од Ван Дајк и после него? Тоа неможе ни со беснило да се спореди, ја излити картата од дркање
kade imal koncert, neznam ,prv pat slusam od tebe ?
Барселоновци никако да научите дека Мурџо ве знае inside out?
Ја мислам дека Барса нема шанси да тепа, минимум икс! Ако треба со пенал ама ке ве тепаат или ке ви извадат бод.
Башка и пет пати по ред нема резон да тепате со Реал!
:pos2: abe ostaj fantaziraatНе ми се верува. 2 години поминаа, а Даворче е упорен.![]()
Не ми се верува. 2 години поминаа, а Даворче е упорен.![]()
За некого Мурињо, за некого Иниеста :tv:+1
Најмалку нерешено,највеќе победа.Мурињо е кошмар за овие,така и ќе остане.

kade imal koncert, neznam ,prv pat slusam od tebe ?

Барса против Мурињо...4 победи...3 порази...3 нерешени...+1
Најмалку нерешено,највеќе победа.Мурињо е кошмар за овие,така и ќе остане.